Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συνέχεια της προετοιμασίας και δείπνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Σ. Κολιαμήτρας και ο  Γ. Τσουκάλης, προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς και η συμμετοχή τους κόντρα στον Αγροτικό Αϊδινίου δεν είναι ακόμη σίγουρη
Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αϊδινίου στο Σέσκλο και θα ολοκληρωθεί αύριο με μία ακόμη προπόνηση. Το ευχάριστο για την ομάδα μας είναι πως  μειώνονται τα προβλήματα ενώ ακόμη και ποδοσφαιριστές που δεν είναι απολύτως έτοιμοι δηλώνουν πως θέλουν να δώσουν το παρών για το παιχνίδι που θεωρούν κρίσιμο αλλά και οριακό όσον αφορά τη βαθμολογική του σημασία. Πάντως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει πως ο Αγροτικός δεν θα έρθει στο Σέσκλο για... βόλτα και είναι αποφασιμένοι να παίξουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα και δύναμη για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά του ο προπονητής Κώστας Μπέας, που έχει δει αρκετές φορές τον αντίπαλο του Σαββάτου,  τόνισε για ακόμη μία φορά πως είναι ομάδα που δεν φοβάται να επιτεθεί, πως λόγω των μικρών παιδιών που έχει στη σύνθεση του τρέχει ακατάπαυστα ενώ υπογράμμισε πως οι έμπειροι του ποδοσφαιριστές μπορούν να τον οδηγήσουν εξαιρετικά και σε περίπτωση που κρατά το θετικό αποτέλεσμα ανεβαίνει η ψυχολογία του και αποδίδει ακόμη καλύτερα και επισήμανε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πως δεν παρατάει το παιχνίδι σε καμιά στιγμή του αγώνα. Το λόγο πήραν για ακόμη μία φορά οι πιο έμπειροι της ομάδας λέγοντας πως το Σάββατο πάμε να κερδίσουμε πάση θυσία μια ομάδα η οποία αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα δεν θα υποβιβαζόταν και κυρίως μια ομάδα που δεν χαρίζεται σε κανέναν και για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.
       ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Με ένα ακόμη δείπνο θέλησε να ανταμείψει ο προπονητής Κώστας Μπέας τη συνολική προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι ποδοσφαιριστές, ειδικά στο β' γύρο, αλλά ταυτόχρονα να τονιστεί η ανάγκη για ανάλογη συνέχεια μέχρι τέλους  και γι' αυτό το λόγο καλούνται άπαντες την Παρασκευή στις 8μ.μ. στην παραδοσιακή ταβέρα-ψησταριά "ΤΟ ΦΤΑΣΜΑ" του Γυναικείου Συνεταιρισμού Σέσκλου, στην κεντρική πλατεία.