Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Με πολλές ελλείψεις αλλά με πίστη και αποφασιστικότητα

 Ετοιμη η Ακρόπολη για τον αγώνα της χρονιάς παρά τις πολλές ελλείψεις και τη νεανική ομάδα που πρόκειται να παραταχθεί  στο γήπεδο.


  Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής  η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Αγία Παρασκευή (Κυριακή 5μμ γήπεδο Σέσκλου), με μικρή ωστόσο  συμμετοχή ποδοσφαιριστών, γεγονός που καταδεικνύει και επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις πως η Ακρόπολη θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς, όπου δεν υπολογίζονται, για διάφορους λόγους (τραυματισμοί, επαγγελματικές και μαθητικές υποχρεώσεις κλπ) τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές που από την αρχή της χρονιάς έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. 
     Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό ελπίζαμε  πως τα πράγματα θα ήταν λίγο καλύτερα όσον αφορά τις απουσίες που ειδικά στο β' γύρο ήταν μονίμως στην...ημερήσια διάταξη και κόστισαν πολύ στην ομάδα.
     Από 'κει και πέρα μένει να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες Σάκη Κολιαμήτρα και Νίκο Πούλιο, πιστεύοντας πως έστω ένας από τους δύο θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικά αλλά και με τη θέση του τερματοφύλακα, με τον τέταρτο τερματοφύλακα της ομάδας, Κώστα Ψαρρή, να δηλώνει έτοιμος, να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, αν χρειαστεί,  στο παιχνίδι της Κυριακής και αυτή θα είναι η πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της Ακρόπολης Σέσκλου.
  Πάντως από πλευράς διοίκησης και προπονητή υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν την Κυριακή καθώς και η πεποίθηση πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει.
   Από την πλευρά τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του παιχνιδιού και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Πάντως το γεγονός αυτό κάνει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά,   επιτακτική ανάγκη την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και  πιστεύουμε τελικά πως θα έρθει στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα σε ένα παιχνίδι που ισοδυναμεί με ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για την Ακρόπολη Σέσκλου.
  Επόμενο ραντεβού ποδοσφαιριστών, προπονητή και διοίκησης, την ερχόμενη Κυριακή στις 3.45μμ στο γήπεδο μας.
                              ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!