Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Κάλεσμα ποδοσφαιριστών προς τον κόσμο για τον... τελικό της Κυριακής


Αισιόδοξοι παίχτες και διοίκηση πως ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή (ώρα έναρξης 5μμ)  σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για την Ακρόπολη, όπου το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένει η θέση του τερματοφύλακα.

  Δεδομένο θεωρείται στις τάξεις της Ακρόπολης πως ο κόσμος θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή 25 Απριλίου στις 5μμ, όπου η Ακρόπολη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την έμπειρη και ποιοτική ομάδα της Αγίας Παρασκεύης, από την οποία είχαμε ηττηθεί στον α' γύρο με σκόρ 2-1, με ένα γκολ που είχε σημειωθεί στις καθυστερήσεις. Η Αγία Παρασκευή μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το παιχνίδι πλέον έχει πάλι την μορφή τελικού για την Ακρόπολη Σέσκλου που δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα καθώς απομένουν έξι παιχνίδια από τα οποία η Ακρόπολη πρέπει να αναζητήσει βαθμούς και ειδικά στα παιχνίδια εντός έδρας πρέπει να αρχίσει να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
      Αυτό φαίνεται να το έχουν συνειδητοποιήσει και οι ποδοσφαιριστές που καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία, σεβόμενοι πάντα την αντίπαλη ομάδα στην έδρα της οποίας τύχαμε μιας καλής φιλοξενίας-κάτι που βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε.
   Η προετοιμασία εν όψει του παιχνιδιού με την Αγία Παρασκευή έχει ξεκινήσει από χθες Δευτέρα και συνεχίζεται αύριο Τετάρτη με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, ενώ είναι πολύ πιθανό αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση η διοίκηση να παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 
  Όσον αφορά τις απουσίες η εικόνα θα είναι ξεκάθαρη στην προπόνηση της Παρασκευής και το μεγάλο ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι η θέση του τερματοφύλακα όπου υπάρχουν πιθανότητες να καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο τέταρτος τερματοφύλακας της ομάδας, Κώστας Ψαρρής, που αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις, αφού για διάφορους λόγους αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των υπολοίπων και ειδικά του Δημήτρη Ντίκα ο οποίος φαίνεται να χάνει οριστικά τη χρονιά καθώς μετά τον τραυματισμό στο χέρι, ήρθε ένα πρόβλημα στη μέση να δυσκολέψει πολύ τα πράγματα γι' αυτόν αλλά και για την ομάδα που θα στερηθεί τις πολύτιμες  υπηρεσίες του ως το τέλος.