Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Το Σάββατο με Πανιώνιο στο Σέσκλο.

  Το μυαλό στον Πανιώνιο στρέφει πλέον η ομάδα της Ακρόπολης, τον οποίο θα υποδεχτεί στο γήπεδο της το Σάββατο 10 Απριλίου στις 4.30 μμ στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής. Μπορεί η Ακρόπολη να πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη Σκιάθο αλλά παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη όπου μετά τις τελευταίες αγωνιστικές τα πράγματα έχουν "αγριέψει" και αναμένεται σκληρή και ενδιαφέρουσα μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.  Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια η Ακρόπολη δεν έχει κερδίσει (3 ισοπαλίες και 1 ήττα) έχοντας πετύχει μόλις δύο (2) γκολ, γεγονός που την κρατά χαμηλά στη βαθμολογία.
   Από την άλλη ο Πανιώνιος από ότι φαίνεται δεν προλαβαίνει να σωθεί ακόμη και αν κερδίσει όλα τα παιχνίδια, ωστόσο είναι μια ομάδα που δεν χαρίζεται σε κανέναν και παίζει σε όλα τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός με το ίδιο πάθος, μια ομάδα που χαίρεται το ποδόσφαιρο, σκοράρει με ευκολία  και κατά την άποψη μας αδικείται από τη θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα βάσει της εικόνας που έχει δείξει έως τώρα. Με άλλα λόγια θα είναι δείγμα ανωριμότητας από πλευράς Ακρόπολης να υποτιμήσει έναν τέτοιο αντίπαλο από τη στιγμή μάλιστα που στον πρώτο γύρο μας υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα με σκορ 3-1. Αυτά τα πράγματα αναμένεται να επισημάνει και ο προπονητής, Κώστας Μπέας, στην αυριανή προπόνηση όπου θα διαπιστωθεί κατά πόσο είναι σοβαροί οι τραυματισμοί των Μάρα, Κολιαμήτρα Θ. και Πούλιου μετά το παιχνίδι της Σκιάθου.
  Η προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας συνεχίζεται λοιπόν και αν μη τι άλλο απαιτείται προσοχή και σοβαρότητα από όλους, αν θέλουμε να μη πάει χαμένη η μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια που κάναμε στη Σκιάθο καθώς και να μην απογοητεύσουμε για ακόμη μία φορά τον κόσμο που αναμένεται να σταθεί στο πλευρό μας ξανά.