Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Costa...BRAVO !!!

Μεγάλη νίκη (2-0) για την Ακρόπολη των χιλίων προβλημάτων κόντρα στη Δήμητρα Ευξεινούπολης και πίστη για μια καλύτερη συνέχεια.

Οι ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης αμέσως μετά τη λήξη του σημερινού παιχνιδιού.

  Η μεγάλη νίκη που έψαχνε η Ακρόπολη από την αρχή του πρωταθλήματος, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους,  ήρθε τελικά την 13η αγωνιστική κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης με 2-0 αλλά και σπουδαία εμφάνιση  που δείχνει πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. 
  Aν και του Αγίου Ελευθερίου σήμερα την τιμητική τους είχαν οι... Κωστάδες της ομάδας, αρχής γενομένης από τον προπονητή Κώστα Μπέα που με την επιστροφή του στον πάγκο μετράει δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που η Ακρόπολη καταφέρνει πρώτη φορά φέτος και μάλιστα κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Από 'κει και πέρα ήταν ο Κώστας Παλάντζας που στο 61' με μακρινό πλασέ στην κενή εστία και παρεμβολή αντίπαλου αμυντικού έκανε το 1-0 και κατόπιν ο Κώστας Ανατολής στο 69' που πέτυχε ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ με γυριστό σουτ εκτός περιοχής που "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Την προειδοποιητική βολή η Ακρόπολη, που έκανε ένα εκπληκτικό β' ημίχρονο,  την είχε δώσει στο 58' με τον Ν. Τσουκάλη που με κοντινή προβολή, μετά από κόρνερ,  έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
  Η Δήμητρα είχε την υπεροχή στο α' μέρος αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 21'  όταν σουτ εντός  περιοχής σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του εξαιρετικού και σήμερα Λ. Γκούρη. Η ομάδα μας  απάντησε στο 44' με τον Κ. Ανατολή που με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ. Στο δεύτερο μέρος και αφού το σκορ ήταν ήδη 2-0 η ομάδα μας βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντεπίθεση και μια δυο περιπτώσεις, αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα. 
   Παρ' όλο τους έξι πόντους που μας δώσανε οι δύο αυτές νίκες, η ομάδα δεν μπορεί να χαλαρώσει αφού η επικίνδυνη ζώνη είναι ακόμη κοντά. Και επιπλέον έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση αφού στις επόμενες 4 αγωνιστικές θα αγωνιστεί στις έδρες των τριών πρωτοπόρων (!!!), αρχής γενομένης από τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πύρασο Ν. Αγχιάλου.Αν μη τι άλλο πρέπει να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ένας εύκολος αντίπαλος. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να με τίποτα να χαλάσουμε την καλή εικόνα που έχουμε δώσει τελευταία παιχνίδια. 
  Έπαιξαν: Γκούρης, Μωραϊτης, Στεργιόπουλος, Κουνής, Σουλιώτης, Φώτου Φ., Σ. Αξιώτης, Μαμουρέλης (50' Τσουκάλης), Παλάντζας (76´ Παπάς), Πασιάς, Ανατολής (87' Ν. Αξιώτης)