Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Την Τετάρτη στις 2.30 μ.μ. με Γ.Σ.Α. για το κύπελλο.

Αποφασισμένη να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει, πηγαίνει στον Αλμυρό η Ακρόπολη.
Ο Σ.Στεργιόπουλος σε στιγμιότυπο από την πρόκριση επί της Αγχιάλου.
  Ξεχνάει για λίγο τη δύσκολη...ανηφόρα του πρωταθλήματος η Ακρόπολη προκειμένου να ριχτεί στη μάχη του κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα του Γ.Σ. Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι το θεωρητικό φαβορί της συνάντησης, κάτι που φάνηκε και στο μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0 πριν ένα μήνα περίπου, ωστόσο η Ακρόπολη μόνο και μόνο από σεβασμό στην ιστορία της αλλά και σαν ομάδα που έχει κατακτήσει ένα κύπελλο (1982) είναι υποχρεωμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να προσπαθήσει να διεκδικησει τις όποιες πιθανότητες έχει για να προκριθεί στους τέσσερις του θεσμού. 
  Πάντως πέρα από τις προβλεπόμενες απουσίες λόγω τραυματισμών ( Ο Ν. Τσουκάλης είναι ο τελευταίος σε αυτήν την ατελείωτη λίστα της ατυχίας αφού δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Δάφνη λόγω κάκωσης και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή) είναι πολύ πιθανό, λόγω της ημέρας, της ώρας και της απόστασης, να στερηθούμε τις υπηρεσίες και άλλων βασικών ποδοσφαιριστών. Πάντως από πλευράς ποδοσφαιριστών υπάρχει η επιθυμία να δώσουν άπαντες το "παρών".  
   Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.30, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως φαίνεται, και σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση ή και πέναλτι αν χρειαστεί. 
   Η αποστολή της ομάδας μας θα συγκεντρωθεί στις 12.30 στην Κεντρική Πλατεία και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 12.40.
    Η Ακρόπολη έχει αποκλείσει έως τώρα εκτός έδρας  τον Πηλέα (1-2) και τον Α.Σ. Αγχιάλο (0-1). Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στην παράταση.
[ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ SITE Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ]