Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σκέφτεται μόνο τον Μαγνησιακό.

Οι πολλές απουσίες πρόδωσαν την Ακρόπολη που άντεξε για 72' λεπτά αλλά στο τέλος κατέρρευσε γνωρίζοντας βαριά ήττα (4-0) στην έδρα του πρωτοπόρου Πύρασου. 

   Στα μάτια κοίταξε η Ακρόπολη Σέσκλου τον πρωτοπόρο Πύρασο για 72 λεπτά (ως τότε έχανε 1-0 με γκολ στο 9') αλλά σε εκείνο το σημείο, όταν η ομάδα χρειάστηκε αλλαγές σε συγκεκριμένες θέσεις ο σχεδόν άδειος πάγκος δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει και έτσι ήρθε μοιραία η κατάρρευση (από το 72' ως το 87' δέχθηκε τρία γκολ). Πέρα από τις προβλεπόμενες απουσίες, την τελευταία στιγμή προέκυψε η απουσία του Κ. Ανατολή για επαγγελματικούς λόγους αλλά και αυτή του Θοδωρή Μωραϊτη που λόγω ίωσης κάθισε στον πάγκο και αναγκαστικά έπαιξε στο 35' όταν τραυματίστηκε ο Μαμουρέλης. Χαρακτηριστικό όλης αυτής της κατάστασης είναι πως "επιστρατεύτηκε" ο σχεδόν απροπόνητος επί δύο μήνες (για επαγγελματικούς λόγους) Βαγγέλης Παπαδόπουλος  ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και ήτανε μάλιστα εκ των κορυφαίων της Ακρόπολης ενώ ο Κ. Μπέας είχε μόλις 16 παίχτες στη διάθεση του.  
    Η ομάδα πλέον αφήνει πίσω της αυτό το παιχνίδι και από σήμερα επικεντρώνεται σε ένα ματς που αν το κερδίσει αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Πρόκειται για το εντός έδρας παιχνίδι και τελευταίο του πρώτου γύρου κόντρα στον Μαγνησιακό το ερχόμενο Σάββατο, που πλέον αποκτά όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου τελικού και για τις δύο ομάδες. 
Δεν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ρούση και των βοηθών του (Γοργόρη και Τασιόπουλο)
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Πυράσου για την άψογη φιλοξενία.
Περισσότερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι διαβάστε εδώ