Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μη φοβηθείς!

Μια τετράδα δύσκολων αγώνων περιμένει την Ακρόπολη που καλείται να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή με σοβαρότητα και πίστη στις δυνατότητες της.

Στιγμιότυπο από το περυσινό Ακρόπολη-Πύρασος 0-3

 
  Ένα πρόγραμμα-φωτιά περιμένει την Ακρόπολη Σέσκλου, τις επόμενες αγωνιστικές αφού καλείται να αγωνιστεί στις έδρες των τριών πρωτοπόρων. Η αρχή θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στην έδρα του πρωτοπόρου Πυράσου, στη Ν. Αγχίαλο (ακολοθούν ο Μαγνησιακός εντός και δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Α.Ε.Διμηνίου και Σαρακηνό). 
  Ο Πύρασος μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια με ένα συνολικό σκορ 18-0. " Οι αριθμοί αυτοί είναι ενδεικτικοί της αξίας του αντιπάλου όμως εμάς αυτό δεν πρέπει να μας προκαλεί φόβο αλλά να το δούμε ως μια τεράστια πρόκληση, ειδικά τώρα που με τις δύο συνεχόμενες νίκες η πίεση για εμάς δεν είναι τόσο έντονη. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε το παιχνίδι χαμένο εξ αρχής. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και δεν της ταιριάζει η ηττοπάθεια και η μοιρολατρία", τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Κ. Μπέας στη διάρκεια της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.  
  Πονοκέφαλο ωστόσο προκαλούν για ακόμη μία φορά οι απουσίες αφού πέραν των "μόνιμων" Μπαντά, Πούλιο (τραυματίες), Παπαδόπουλος (επαγγελματικοί λόγοι), στη λίστα προστίθεται ο Κύπριος, και φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, Κ. Παπάς που θα λείψει τις επόμενες 15 ημέρες αφού μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις γιορτές ενώ ο Δ. Φώτου που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Δήμητρα αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς. Από εκεί και πέρα, επειδή ο σχεδιασμός της διοίκησης απαιτεί να δοθεί χρόνος στους μικρούς, είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς να μπει έστω και σαν αλλαγή, όπως εξάλλου έγινε και με τον 16χρονο Ν. Αξιώτη (αδερφός του Σταύρου) που έπαιξε με τη Δήμητρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
  Όπως και να 'χει η Ακρόπολη καλείται να βγάλει το καλύτερο της εαυτό και με πίστη στις δυνατότητες της να διεκδικήσει  ό,τι καλύτερο μπορεί. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλάσει την καλή εικόνα που παρουσίασε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. 
  Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.45 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Ρούσης με βοηθούς τους κ.κ. Γοργόρη και Τασιόπουλο.