Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ακρόπολη- Άρης Μ. 0-1

Διαιτησία, απουσίες  και ατυχία δεν επιτρέψαν στην Ακρόπολη να πάρει έστω την ισοπαλία. 
Ο Ν.Πασιάς σε παλαιότερο παιχνίδι

Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε κατάθεση ψυχής για όσους ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να αγωνιστούν, κάτω από τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Σπύρου Στύλα,  η Ακρόπολη πργαματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση γνωρίζοντας δυστυχώς μια  ήττα (0-1) που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού ενώ καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η διαιτησία του κ. Τριάντου ο οποίος κυριολεκτικά επινόησε στο πέναλτι στο 33' με το οποίο προήλθε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης κι αφού προηγουμένως είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ (!!!!). Επιπλέον στο 65΄ έδειξε διάθεση να προστατέψει τους φιλοξενούμενους αφού δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίχτη του Άρη αν και υπέδειξε το χέρι φάουλ. Δυστυχώς για την Ακρόπολη και το τοπικό ποδόσφαιρο υπάρχει μια ομάδα διαιτητών που αντιμετωπίζουν απολύτως εχθρικά την ομάδα μας, ενώ μια καλή διαιτησία πλέον αποτελεί...σπάνια είδηση. Πρόκειται για ένα πισωγύρισμα που αν δεν προβληματίσει τους υπεύθυνους,  αργά ή γρήγορα θα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο τοπικό ποδόσφαιρο. 
  Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα έπαιξε με σύνθεση ανάγκης αφού δύο καθαρόαιμοι επιθετικοί (Πούλιος, Ανατολής) κλήθηκαν να παίξουν σαν αμυντικοί που ωστόσο είχανε εξαιρετική απόδοση ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Βαγγέλη Κουνή που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ως σέντερ μπακ, και ήτανε αλάνθαστος. 
  Οι κορυφαίοι για την ομάδα μας πάντως ήτανε ο Λ. Γκούρης, που με εντυπωσιακές επεμβάσεις, κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι ως το τέλος, ο συγκλονιστικός Σταύρος Αξιώτης που ήταν ο ηγέτης της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού  και ο 16χρονος Νίκος Πασιάς (φώτο) που έφτασε δυο φορές μια ανάσα από την ισοφάριση: στο 44' όταν πέρασε τους πάντες και σε σχεδόν κενή εστία έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 73' όταν  έστειλε την μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι του Άρη. 
  Παρ' όλο πλέον που η θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα είναι δύσκολη, εμφανίσεις σαν κι αυτή μας δίνουν την πίστη πως θα τα καταφέρουμε αν και στην κυριολεξία η ομάδα έχει μείνει χωρίς αμυντικούς λόγω των πολλών τραυματισμών. Χαρακτηριστικά στο παιχνίδι αυτό δεν αγωνίστηκαν οι Μπαντάς, Σουλιώτης, Παπαδόπουλος και Στεργιόπουλος που αποτελούσαν την βασική αμυντική τετράδα όταν ξεκινούσε η σεζόν (!!!!). 
  Μέχρι τη Δευτέρα 2/12, η διοίκηση  ανακοινώνει το όνομα του προπηνητή, η επιλογή του οποίου θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη τις "ειδικές συνθήκες" που επικρατούν στην Ακρόπολη τώρα, και από το ερχόμενο παιχνίδι θα ξεκινήσει μια προσπάθεια αντεπίθεσης και ολικής επαναφοράς. Στο βωμό της  προσπάθειας αυτής όμως η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη ούτε να θυσιάσει ούτε να προδώσει τη φιλοσοφία της που έχει ως βασική της αρχή πως "η φανέλλα της Ακρόπολης είναι πάνω από άτομα και προσωπικούς εγωισμούς". Όποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει ας κάνει υπομονή μέχρι τον Ιούνιο που θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Και εμείς υποσχόμαστε πως θα παράσχουμε στην επόμενη διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή,  την οποιαδήποτε βοήθεια για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
 Έπαιξαν: Γκούρης, Πούλιος, Φώτου Φ., Κουνής, Μαμουρέλης (65' Μωραϊτης), Φώτου Δ. (87' Μπέας), Ανατολής (30 λ.τ. Κολυμήτρας), Παπάς, Αξιώτης, Πασιάς, Τσουκάλης.