Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μας ζέστανε!

Μίλησε η ψυχή των ποδοσφαιριστών με ένα πολύτιμο διπλό (0-1) κόντρα στην αξιόμαχη Δάφνη .
'Εμεινε ζωντανή η Ακρόπολη στην μάχη της παραμονής. 

   Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ακρόπολη μετά από το διπλό στο γήπεδο Διμηνίου, με αντίπαλο τη Δάφνη, στο πρώτο παιχνίδι υπό την καθοδήγηση του Κ.Μπέα στον πάγκο.
  Το παιχνίδι ήτανε πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού η νευρικότητα και η δύναμη περίσσεψε και από τις δύο πλευρές, ενώ φάνηκε πως όποιος προηγούτανε θα είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Οι καλές φάσεις στις δύο εστίες ήταν λίγες και καλύτερη για την Ακρόπολη έγινε στο μόλις στο 2' όταν Σ. Αξιώτης έκλεψε την μπάλα στην περιοχή των αντιπάλων αλλά το πλασέ του βρήκε σε χέρι αμυντικού, ωστόσο ο κ. Κούστας κρίνοντας πως η απόσταση του αμυντικού ήταν ιδιαίτερα κοντινή δεν υπέδειξε την παράβαση. Το γκολ της νίκης για την Ακρόπολη ήρθε στο 68' όταν ο Κ. Ανατολής ξέφυγε όμορφα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα στον επερχόμενο Σ. Αξιώτη που έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία. 
    Κλειδί τού αγώνα  αποδείχτηκε η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας που με ηγέτη έναν εξαιρετικό Λεωνίδα Γκούρη κράτησε το μηδέν για τρίτη φορά φέτος. Από εκεί και πέρα,  εάν υπήρχε πιο καθαρό μυαλό η Ακρόπολη θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το "ματς" και να αποφύγει το καρδιοχτύπι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
  Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο Ν. Πούλιος που αν και λόγω των σοβαρών τραυματισμών είναι κυριολεκτικά στο...κόκκινο, σήμερα έσφιξε τα δόντια και μετά από επιθυμία του έπαιξε βοηθώντας την ομάδα να πάρει τη νίκη, πράξη που δείχνει το πείσμα και τη διάθεση των παιχτών να βγάλουν την ομάδα από τα δύσκολα. 
Έπαιξαν: Γκούρης, Φ. Φώτου, Στεργιόπουλος, Κουνής (65' Παπάς), Σουλιώτης, Φώτου Δ.,  Αξιώτης, Μωραϊτης (λ.τ. 76' Παπαδόπουλος), Ανατολής, Πασιάς (80' Μαμουρέλης), Πούλιος 


   Κατανοούμε τις δυσκολίες μιας ομάδας που δεν έχει δικό της γήπεδο και σεβόμαστε τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της Δάφνης από τους οποίους γενικώς δεν έχουμε παράπονα, όμως θεωρούμε ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε σήμερα αφού η ομάδα είχε φτάσει στο γήπεδο από τις 13.30 και μπήκε στα αποδυτήρια στις 14.10  που  ως τότε ήτανε κλειδωμένα. Η αποστολή της Δάφνης όταν ήρθε στο γήπεδο ήτανε ήδη έτοιμη και ξεκίνησε το ζέσταμα ενώ η Ακρόπολη βγήκε στο γήπεδο στις 14.30, ζητώντας από τον διαιτητή κ. Κούστα να καθυστερήσει την έναρξη για τουλάχιστον 10 λεπτά, πράγμα που τελικά έγινε. Έτσι ο προπονητής Κ. Μπέας αναγκάστηκε να δώσει τις πρώτες οδηγίες εκτός αποδυτηρίων (φώτο). Κι όλα αυτά σε μια μέρα που το κρύο ήτανε αφόρητο. Πραγματικά δυσάρεστο!