Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλείστηκε και πλέον σκέφτεται τον τελικό....

   Στον Αλμυρό σταμάτησε η φετινή πορεία στο κύπελλο για την Ακρόπολη που αφοσιώνεται στον... τελικό του πρωταθλήματος με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, την ερχόμενη Κυριακή. 

Στιγμιότυπο από περυσινό παιχνίδι Ακρόπολη-Δήμητρα 0-2


   Αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου η Ακρόπολη, χθες  στον Αλμυρό, όπου ηττήθηκε από τον τοπικό  Γυμναστικό με 4-0 (ημίχρονο 1-0), πληρώντας τις πολλές της ελλείψεις αλλά και το γεγονός πως τρεις ποδοσφαιριστές της παίξανε τραυματίες. Πάντως το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα όπου εδώ και ένα μήνα ο προπονητής της ομάδας πρέπει να κάνει κυριολεκτικά αλχημείες λόγω των πολλών απουσιών ειδικά σε αυτή τη γραμμή. Πάντως αυτό που πρέπει να πούμε για το χθεσινό ματς είναι πως μέχρι το 60' η Ακρόπολη ήτανε στο παιχνίδι και δεν είχε κινδυνέψει παρά μόνο σε μία φάση. Τότε  ο Κ. Μπέας αποφάσισε να ρισκάρει σε μια προσπάθεια να κυνηγήσει το γκολ και σε ένα σημείο όπου οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να παίζουν με 10, για χτύπημα παίχτη του Αλμυρού σε δικό μας εκτός φάσης, ο διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη ως όφειλε και αμέσως μετά έγινε το 2-0 κι έτσι τελείωσαν όλα.
  Έτσι η ομάδα αφοσιώνεται στον επόμενο αγώνα εντός έδρας για τη 13η αγωνιστική με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, που είναι ένας πραγματικός τελικός. Μετά το "διπλό" κόντρα στην Δάφνη η ομάδα μας έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής κι από 'δω και πέρα θα πρέπει να τα δώσει όλα για να μπορέσει να φύγει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί η Δήμητρα να είναι μια ποιοτική ομάδα, ακόμη κι όταν είναι ελλειπής,  με συνεχή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά πάρα πολλά θα εξαρτηθούν και πάλι από τις δικές μας απουσίες. Ωστόσο όπως και να 'χει όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα αυτών των αγώνων και όσοι κληθούν να παίξουν είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη που είναι και το μεγάλο ζητούμενο αφού, πέραν όλων των άλλων,  η ομάδα θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσει την έδρα της στην οποία έχει μια πολύ φτωχή συγκομιδή βαθμών (μόλις 5). 
 Το παιχνίδι θα γίνει, όπως είπαμε, την Κυριακή 15/12 στις 14.45 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Δαλούκας με βοηθούς τους κ.κ. Σφυρή και Κατσαρό.