Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Δείπνο της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές

       Στο τέλος του φτάνει το Σάββατο 29 Μαιου ο φετινός μαραθώνιος του πρωταθλήματος. Η αυλαία θα πέσει για την Ακρόπολη με ένα παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στον 3ο της βαθμολογίας Μαγνησιακό, ένα παιχνίδι που για την ομάδα μας θα έχει χαρακτήρα... φιλικού προετοιμασίας αφού για άλλη μια φορά η πρόθεση είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες οι μικρότεροι σε ηλικία παίχτες. Σε αυτό το παιχνίδι θα τιμηθούν πιθανότατα για την τεράστια προσφορά τους δύο ποδοσφαιριστές-σημαίες για την Ακρόπολη: ο Λάμπρος Παλάντζας και ο Γαβρίλος Τσουκάλης που λόγω ηλικίας δεν θα έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις.
   Πάντως  μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το παιχνίδι μεσολαβεί δείπνο που θα παραθέσει η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την Τρίτη 9μμ στην ψησταριά της κεντρικής πλατείας Σέσκλου "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ". Και γι' αυτό το λόγο καλούνται ποδοσφαιριστές και διοικούντες να δώσουν το "παρών". Μετά από τόση ένταση  και πίεση, στη διάρκεια της χρονιάς, θεωρούμε πως έχουμε το δικαίωμα να χαλαρώσουμε όλοι μας λίγο.....  
   Μοιραστήκαμε πολλές χαρές, πολλές λύπες και πολλές αγωνίες φέτος και γι' αυτό είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε καλά.  Γι' αυτό το λόγο μη λείψει κανείς!