Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Το Σάββατο το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι.

  Ο Κένταυρος Νεαπόλεως είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ακρόπολης, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής, ο οποίος έχει έναν βαθμό περισσότερο από την Ακρόπολη και όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους, κάτι μάλλον παράδοξο αν σκεφτούμε πως πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες . Η Ακρόπολη αγνοεί την νίκη από την 18η αγωνιστική όπου κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλων Καναλίων με  1-0 και τώρα την χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς οποιόδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα τη φέρει σε πολύ δυσχερή θέση. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά από την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Θησέα Αγριάς αλλά αυτό δεν αρκεί. Η Ακρόπολη πρέπει να παίξει το ίδιο καλά και είναι πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια ενώ δεν πρέπει να ξεχνά πως δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο και πολύ περισσότερο μια ομάδα με το όνομα του Κενταύρου. Στην προπόνηση της Παρασκεύης θα φανεί αν θα υπάρξουν άλλες απουσίες, πλην της σοβαρής  απουσίας του Θανάση Κολιαμήτρα, και ποιες θα είναι αυτές αλλά κατά τα φαινόμενα θα είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που η ομάδα θα παρουσιαστεί σχεδόν πάνοπλη.
   Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου στο Σέσκλο και θα ξεκινήσει στις 3:30 μμ. Το παιχνίδι το α' γύρου το έχει κερδίσει η ομάδα μας με σκορ 1-2  (η μοναδική εκτός έδρας νίκη), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, με γκολ των Πούλιου και Παλάντζα Λ., ενώ είχε αγωνιστεί για σχεδόν ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μόσιου Ζ..
     Εντωμεταξύ η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για ακόμη μία φορά τους φίλους της Ακρόπολης για την φετινή τους βοήθεια και ξαναζητούν την συμπαράσταση του στο παιχνίδι του Σαββάτου:   
 To Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ακρόπολης ευχαριστούν ολόθερμα τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στον Θησέα Αγριάς παρόλο το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη Τετάρτη, που για πολλούς ήτανε εργάσιμη ημέρα. Αυτός ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα εντός και εκτός έδρας πραγματικά φέτος είναι συγκινητικός και πιστεύουμε πως αξίζει το καλύτερο. Τώρα τον καλούμε για ακόμη  φορά να σταθεί  στο πλευρό μας το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου, στο γήπεδο μας στις 3.30 μμ. Στο πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής παιχνίδι αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Κενταύρου και χρειαζόμαστε ωποσδήποτε την νίκη που θα αποτελέσει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η παρουσία των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 
 ΟΛΟΙ   ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!