Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΕ Λεχωνίων-Ακρόπολη 1-0 (0-0)


ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:
Ι. Φ. Παραθύρας
Μ.Sc. Ηλεκτρονικός Μηχανικός
ΙΩΛΚΟΥ 23 (1ος όροφος) ΒΟΛΟΣ
τηλ: 2421025744 & 2421023205



Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται για την Ακρόπολη που πλέον μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες κι από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται για να μείνει στην κατηγορία, ένα σενάριο σχεδόν αδιανόητο όταν ολοκληρωνόταν ο πρώτος γύρος. Δυστυχώς η Ακρόπολη μπορεί να γνωρίζει την ήττα όταν δεν παίζει καλά, αλλά την γνωρίζει ακόμη και όταν είναι ανώτερη από τον αντίπαλο της, όπως δηλαδή έγινε σήμερα στο γήπεδο των Λεχωνίων όπου το τελικό σκορ θα λέγαμε πως είναι μαγική εικόνα. Μετά από ένα ημίχρονο όπου είχε την πλήρη υπεροχή και δύο καλές ευκαιρίες σε σουτ του Ανατολή στο 8' και σε κοντινή κεφαλιά του Γ.Μόσιου στο 25' και όπου δεν κινδύνεψε καθόλου, "αυτοκτόνησε" στο β΄ μέρος. ΄Τρία λεπτά μετα΄την έναρξη του (48') κι ενώ ως τότε δεν είχε απειληθεί είδε την εστία της να παραβιάζεται μετά από μια σύγχυση της άμυνας και μακρινό σουτ, ενώ στο 50' οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι. Είναι σχεδόν αδιανόητο κι όμως έχει συμβεί: για τρίτο συνεχόμενο ματς η Ακρόπολη δέχεται γκολ σε αυτό ακριβώς το σημείο του αγώνα, δηλαδή λίγο μετά την έναρξη του β΄ μέρους.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ακρόπολη ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα αλλά είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον κακό αγωνιστικό χώρο (στον οποίο οφείλεται ο τραυματισμός του Κολιαμήτρα Θ. στο 80'),  την μαζική άμυνα,  το σκληρό παιχνίδι της ΑΕ Λεχωνίων και  τις συνεχείς καθυστερήσεις σκοπιμότητας των γηπεδούχων, οι οποίοι παίζανε και αυτοί για την επιβίωση τους και όπως είναι φυσικό κάνανε ότι μπορούσαν για να πάρουνε το ματς. Η Ακρόπολη σε ένα παιχνίδι όπου δικαιούτανε μόνο τη νίκη δεν πήρε ούτε και τον πόντο της ισοπαλίας τελικά αφού στο 85', στον ορισμό της κλασσικής ευκαιρίας, αρχικά ο Άγγ.Κολημήτρας και στη συνέχεια ο Ανατολής δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στην άδεια εστία καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν εκτός θέσης και ήταν αυτός που  απέκρουσε με υπερένταση στο 90' ένα πολύ δυνατό σουτ του Γ. Μόσιου λίγο πριν  η μπάλα περάσει τη γραμμή. Μετά από αυτήν την απροσδόκητη για όλους μας εξέλιξη, το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Θησέα Αγριάς αποτελεί μια μάχη επιβίωσης για την Ακρόπολη που σίγουρα έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια έναν κακό εαυτό ωστόσο δεν δικαιούται αυτή τη θέση που τώρα έχει στη βαθμολογία αφού βάσει της συνολικής της εικόνας δεν έπρεπε να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Για την ομάδα μας σήμερα έπαιξαν: Παπούλιας, Φώτου (52' Καπουράνης Λ.), Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ. (80' λ.τ. Παλάντζας Γ.), Μόσιος Ζ, Κολημήτρας Κ., Πίνας (72' Κολημήτρας Άγγ.), Ανατολής, Μόσιος Γ., Πούλιος.
*** Σε γενικές γραμμές πολύ καλά ανταποκρίθηκαν στη σημερινή δύσκολη αποστολή τους ο διαιτητής κ. Κουλάκουγλου και οι βοηθοί του.