Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ακρόπολη-Κένταυρος 0-0

Χορηγός περιγραφή αγώνα:

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠ. ΖΗΝΤΡΑΣ
ΣΕΣΚΛΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τηλέφωνα: 2421095589 & 2421095022


Ο εφιάλτης συνεχίζεται για την Ακρόπολη που πλέον δεν αξιοποιεί αυτό που στις 18 πρώτες αγωνιστικές ήτανε το δυνατό της όπλο, δηλαδή την έδρα. Κι έτσι παραχώρησε μία ακόμη ισοπαλία, αυτή τη φορά στον Κένταυρο Νεαπόλεως με σκορ 0-0. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ακρόπολη δημιουργεί φάσεις αλλά δεν τις αξιοποιεί.



Στο πρώτο ημίχρονο η Ακρόπολη ήταν μέτρια άλλά θα μπορούσε να προηγηθεί στο 24' όταν ο Καραμπίνης έβγαλε ασίστ στο Άγγελο Κολημήτρα που σούταρε με καλές προϋποθέσεις και έστειλε τη μπάλα να φύγει λίγο άουτ. Ο Κένταυρος στο τελευταίο τέταρτο ήταν καλύτερος και ήταν αυτός που απείλησε με δυο-τρία μακρινά σουτ που ωστόσο δεν βρήκαν στόχο.  Στο β' μέρος η Ακρόπολη μπήκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και έχασε σωρεία ευκαιριών με πιο χαρακτηριστικές, το δυνατό σουτ του  Ανατολή στο 79' από πολύ κοντά που πέρασε άουτ, και την διπλή ευκαιρία του 91' όπου αρχικά ο Αξιώτης με κεφαλιά (και με την παρέμβαση του τερματοφύλακα) έστειλε την μπάλα  στο δεξί κάθετο  δοκάρι και στην επαναφορά το δυνατό σουτ του Πούλιου βρήκε στα δάχτυλα του αντίπαλου τερματοφύλα και πέρασε κόρνερ.
 Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν προσπάθησε η ομάδα ωστόσο ίσως όλα να ήταν διαφορετικά εάν δεν "πετούσε" στα σκουπίδια ένα ολόκληρο 45λεπτο παίζοντας ένα φλύαρο και ανούσιο ποδόσφαιρο και εάν στο β' μέρος  μετέτρεπε σε γκολ έστω μία  από τις πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Σήμερα αγωνίστηκαν: Παπούλιας, Φώτου Δ  (60' Κολυμήτρας Τ), Αξιώτης, Μάρας, Μόσιος Ζ, Καραμπίνης (65' Καπουράνης Λ.) , Κολυμήτρας Κ., Κολημήτρας Αγγ. (45' Κολιαμήτρας Θ.), Ανατολής, Μόσιος Γ., Πούλιος.   
***Υπάρχουν κάποια παράπονα όσον αφορά τη διαιτητική τριάδα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε εκεί ούτε δικαιούμαστε να αναζητήσουμε εκεί δικαιολογίες στο γεγονός πως η Ακρόπολη δεν νίκησε σήμερα. Ο κ. Κούστας και η βοηθοί του προσπάθησαν να απονείμουν εξ ίσου δικαιοσύνη, αντιμετώπισαν με  σεβασμό τους αγωνιζόμενους και την προσπάθεια τους. Και γι' αυτό θεωρούμε πως  οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να τους ευχαριστήσουμε. Εξ άλλου θα ήταν καταστροφικό  από πλευράς Ακρόπολης να εξετάσει το σημερινό παιχνίδι μέσα από αυτό το πρίσμα.