Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Απόλυτη στήριξη στον προπονητή!

   Το Δ.Σ. της Ακρόπολης δηλώνει την αμέριστη στήριξη του στο πρόσωπο τού προπονητή της ομάδας Κώστα Μπέα, με τον οποίο θα πορευτεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έως το τέλος αυτής της χρονιάς. Ωστόσο όποιος από την εξέδρα θεωρεί πως είναι καλύτερος προπονητής, ας καταθέσει το βιογραφικό του στη διοίκηση  επισήμως με όνομα και επώνυμο και του υποσχόμαστε να λάβει την ανάλογη απάνηση  πολύ σύντομα.
   Σαφώς και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιαδήποτε κριτική και σε προτάσεις. Όμως σε καμμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε υποδείξεις και "συνδιοίκηση" ειδικά από όσους ανατριχιάζουν στην ιδέα της  δημιουργίας  μιας Ακρόπολης που ο θεμέλιος της λίθος θα είναι το ΗΘΟΣ, κάτι που δυστυχώς τείνει  στις μέρες μας να μετατραπεί σε μια άγνωστη λέξη. Ή για να το πούμε διαφορετικά: από τζάμπα μαγκιές έχουμε χορτάσει, όσοι πραγματικά έχουνε όρεξη να δουλέψουνε για το καλό του συνόλου που λέγεται  Ακρόπολη ας έρθουν ακόμη και τώρα να πλαισιώσουν τη διοίκηση. Σε διαφορετική περίπτωση ας ξέρουν πως στην κακόβουλη κριτική τους είμαστε και θα παραμείνουμε κουφοί, γι' αυτό λοιπόν  αδίκως σπαταλιούνται
  Έχουμε διαθέσει πολλή ψυχή, πολύ χρόνο και χρήμα για να επιτρέψουμε σε ανθρώπους που δεν αντέχουν τίποτα δημιουργικό να γίνεται γύρω τους μόνο και μόνο από το φόβο της σύγκρισης, να διαλύσουν τα πάντα μόνο και μόνο επειδή ο χώροι μέσα στους οποίους  αισθάνονται άνετα είναι τα τοπία της απόλυτης ισοπέδωσης και καταστροφής.  
    Αποτυχία δεν είναι για μια ομάδα σαν την Ακρόπολη η Β΄  ή ακόμη και η Γ' Τοπική, αλλά όταν το παραφουσκωμένο ΕΓΩ του οποιοδήποτε , και ειδικά κάποιων με μηδαμινή ή ελάχιστη προσφορά στην ομάδα,  θέλει να επικρατήσει σε βάρος  κάθε συλλογικής προσπάθεια-και δυστυχώς όταν αυτό εντέλει επιτυγχάνεται τελικά.
   Ο πιο δίκαιος κριτής αυτού του σωματείου είναι η ιστορία του. Από αυτήν κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί, όσο κι αν προσπαθεί, πίσω από το δάχτυλο του. Αυτή η ιστορία λοιπόν έχει δώσει στη συνείδηση των ανθρώπων που αγαπούν αληθινά την Ακρόπολη (και όχι τα συμφέροντα που θα μπορούσαν να  εξυπηρετηθούν μέσω αυτής) στον τωρινό προπονητή και σε δυο-τρεις "τρελούς"  που το καλοκαίρι του 2001 αναλάβαν μια ομάδα απολύτως διαλυμένη, περίοπτη θέση.
    Και για όσους το ξεχνάνε, γιατί στην επιπλεκτική μνήμη κάποιοι είναι πραγματικά πρωταθλητές και σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, θα τους θυμίσουμε πως αν τώρα υπάρχει η Ακρόπολη οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους που πήραν τα ερείπια της  από το γκρεμό και στήριξαν μέχρι τέλους μια προσπάθεια που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2004 και που δυστυχώς για ορισμένους έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και θα δυσκολευτούν πολύ να τον ξεπεράσουν.  
    Και για τελειώνουμε: αυτή τη στιγμή η Ακρόπολη είναι σοβαρό σωματείο που πάνω από όλα βάζει την αξιοπρέπεια της ομάδας και όχι καφενείο, τουτέστιν οι καφενειακοί κριτές της εφετινής προσπάθειας δεν έχουν καμία απολύτως θέση ανάμεσα μας, γι' αυτό καλύτερα ας καθίσουν σπίτι τους.
   Και φυσικά όσο και αν τα έχουν υπολογίσει αλλιώς τα πράγματα, θα  είναι αυτοί που θα κριθούν σκληρά στο τέλος και θα γίνουν δέκτες της λάσπης που τώρα προσπαθούν να εκτοξεύσουν πάνω μας. Αφού λοιπόν επιλογή τους είναι η σκληρή διάλεκτος και η σπίλωση συνειδήσεων θα τη λουστούνε πολύ σύντομα γιατί μπορεί να είμαστε φιλότιμοι μέχρι βλακείας αλλά σε καμμία περιπτώση δεν είμαστε βλάκες. Αφού λοιπόν η επιλογή τους είναι οι rock ήχοι, όσο εμείς έχουμε επιλέξει τους χαμηλούς τόνους για το καλό της ομάδας, ας είναι έτοιμοι από εδώ και πέρα για το hard rock- και θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος καλύτερα.