Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Γ.Παλάντζας : "Η ομάδα πάνω απ' όλα!"

   Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ακρόπολη τις τελευταίες αγωνιστικές λόγω απουσιών βασικών της ποδοσφαιριστών και κυρίως στην επίθεση. Αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των τελευταίων τριών αγώνων όπου η Ακρόπολη σημείωσε μόλις ένα (1) γκολ. Ωστόσο η ομάδα είναι αναγκασμένη να συνεχίζει παλεύοντας με τα όπλα που έχει στη διάθεση της. Το θετικό σε αυτήν την περίοδο των πολλών προβλημάτων για την Ακρόπολη έρχεται από τους "πιτσιρικάδες" της ομάδας οι οποίοι στο περασμένο παιχνίδι άφησαν ελπιδοφόρα μηνύματα σε μια περίοδο που το πρωτάθλημα δυσκολεύει πολύ και κάθε ποδοσφαιριστής είναι απαραίτητος. Ένας από αυτούς ο 16χρονος Γιώργος Παλάντζας (φώτο) αγωνίστηκε για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού και για τα εξήντα σχεδόν λεπτά που αγωνίστηκε  ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην αποστολή που του ανέθεσε ο προπονητής του: "Το παιχνίδι με τον Αγροτικό  αποδείχτηκε πολύ δύσκολο, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χάρηκα που έπαιξα από την αρχή και για το γεγονός πως ανταποκρίθηκα σε όλα αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής μου. Ωστόσο αυτό που μετράει για μένα είναι η ομάδα την οποία πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα", δήλωσε στο ιστολόγιο της ομάδας. 
 Η Ακρόπολη το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τους Νέους Αθλητές Νίκης, εκτός έδρας, μία από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα, σε ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Το παιχνίδι τού πρώτου γύρου είχε λήξει 2-1 υπέρ της Ακρόπολης με σκόρερς για την ομάδα μας: τον Νίκο Πούλιο και τον Τάσο Κολυμήτρα. 
  Σήμερα  το απόγευμα όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα φανεί οριστικά πόσες και ποιες θα είναι οι απουσίες σε αυτό το παιχνίδι