Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ακρόπολη-Αγροτικός Αϊδινίου 0-0

Δυό πολύτιμους βαθμούς άφησε η Ακρόπολη σήμερα το απόγευμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, τον Αγροτικό Αϊδινίου, και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ζήσαμε την επανάληψη του παιχνιδιού του α' γύρου που επίσης είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα αν και το σημερινό παιχνίδι ήταν πιο πλούσιο σε φάσεις. Το παιχνίδι ίσως να ήταν ακόμη καλύτερο εάν ο δυνατός αέρας δεν "κατέστρεφε" σε πολλές περιπτώσεις τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Η Ακρόπολη αμυντικά εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ωστόσο δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Από την άλλη στον επιθετικό τομέα η προσπάθεια της ομάδας μας εκφράστηκε με δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 42' και στο 87' με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στη πρώτη φάση μετά από πλασέ του Τ. Κολυμήτρα και στη δεύτερη μετά από κεφαλιά του αντίπαλου αμυντικού.  
Σε  γενικές γραμμές όμως θα λέγαμε πως ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και το αποτέλεσμα μάλλον είναι δίκαιο αν και υπήρχαν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν για να το κερδίσει η μία από τις δύο ομάδες. Για την Ακρόπολη υπήρχαν και πάλι απουσίες ωστόσο οι μικροί της ομάδας  που σήμερα χρησιμοποιήθηκαν θα λέγαμε πως σταθήκανε αρκετά καλά.
 Για την Ακρόπολη ντεμπούτο σήμερα έκανε ο 14χρονος Αποστόλης Καπουράνης ενώ θα πρέπει να σταθούμε και στην επανεμφάνιση του Δημήτρη Ντίκα (φώτο) κάτω από τα δοκάρια μετά από έναν ολόκληρο γύρο (είχε τραυματσιτεί σοβαρά στο ματς της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στον Αλμυρό) η οποία συνοδεύτηκε και με πολύ καλή εμφάνιση. Για την Ακρόπολη σήμερα αγωνίστηκαν οι: Ντίκας, Παλάντζας Γ ( 58' Καραμπίνης) Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ, Μόσιος Ζ, Κολυμήτρας Κ, Πίνας (63' Κολημήτρας Άγγ.), Ανατολής, Μόσιος Γ, Κολυμήτρας Τ. (77' Καπουράνης Απ.) 
****Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Σκουλά και των βοηθών του κ. Τασιόπουλου και κ. Αποστολόπουλου.