Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΓΣ Αλμυρού-Ακρόπολη 4-0 (1-0)

Απογοήτευσε τον κόσμο της η Ακρόπολη, που ταξίδεψε ως το φιλόξενο γήπεδο του Αλμυρού προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της, αφού πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις χάνοντας δικαίως με το βαρύ και ταπεινωτικό 4-0.
Ωστόσο τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά εάν δεν δεχόταν το 1-0 σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού (43') κι ενώ ως εκείνο το σημείο τίποτα δεν προδίκαζε την τελική έκβαση του αγώνα, καθώς το παιχνίδι έως τότε ήταν ισορροπημένο, με τον Αλμυρό να έχει απλά μια ανούσια υπεροχή. Ήταν ένα γκολ που προήλθε από αμυντικά λάθη δικά μας καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ οι γηπεδούχοι σκόραραν με κοντινή κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η πλήρης κατάρρευση. Το 2-0 έγινε στο 51' με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Το 3-0 στο 72' με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία. Και το τελικό 4-0 έγινε με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή στο 81'.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αϊδινίου στο Σέσκλο, το ερχόμενο Σάββατο, όπου η νίκη προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη. Για την Ακρόπολη σήμερα αγωνίστηκαν: Παπούλιας , Κόκας (60' Καπουράνης Λ), Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ, Μόσιος Ζ, Κολυμήτρας Κ, Καραμπίνης ( 60' Κολημήτρας Άγγ.), Ανατολής, Μόσιος Γ, Σουλιώτης (60' Πίνας)    
***¨Αψογη ήταν η διαιτησία του κ.Χαλβατζάκου και των βοηθών του.