Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Το Σάββατο η εκκίνηση...

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου τελικά ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας για φέτος. Αντίπαλος της Ακρόπολης, ως γνωστό θα είναι ο Πρωτεσίλαος/ Αχιλλέας Πτελεού, η ομάδα που προήλθε από τη συνένωση του Αχιλλέα Αχιλλείου και του Πρωτεσίλαου Πτελεού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στο Αθλητικό Κέντρο Σέσκλου "ΒΟΥΛΑ ΤΣΙΑΜΗΤΑ" (στο προπονητήριο της Π.Α.Ε Ολυμπιακός Βόλου) και θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της παράτασης και των πέναλτι (οι αγώνες είναι μονοί). Μετά το φιλικό της Δευτέρας με τη Δάφνη Βόλου(το οποίο έληξε 4-1 και όχι 4-0 όπως δημοσιεύσαμε εκ παραδρομής και γι' αυτό ζητάμε μια μεγάλη συγγνώμη τόσο από τον τοπικό τύπο που αναδημοσίευσε την είδηση όσο και από την ομάδα της Δάφνης και τον σκόρερ Κ. Παπαστεργίου που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ ακριβώς με τη λήξη) και το χθεσινό ρεπό η ομάδα από σήμερα θα αρχίσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι του κυπέλλου. Το ευχάριστο είναι πως τα όλα τα δελτία των καλοκαιρινών μεταγραφών (Κολιαμήτρας Θ, Ντίκας Β, Παπούλιας Γ, Τσουκάλης Γαβρ. και Καραμπίνης Β) έχουν εκδοθεί και ήδη βρίσκονται στα χέρια μας αλλά από την άλλη, η Ακρόπολη έχει δυο σημαντικές απουσίες, αυτή του Θανάση Κολιαμήτρα που τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Δόξα Αργυροπουλίου αλλά και του στρατευμένου Τάσου Κολυμήτρα που πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας.



Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μπέας, που μας είπε λίγα λόγια για το επικείμενο παιχνίδι, δεν θέλει να σταθεί εκεί: " Σίγουρα πρόκειται για δυο σημαντικές απουσίες αλλά αυτά τα πράγματα είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πρέπει να προσαρμοστούμε στις υπάρχουσες συνθήκες. Εξάλλου γι' αυτό προσπαθήσαμε να διευρύνουμε φέτος το ρόστερ της ομάδας, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας και δεν μπορείς να υπολογίζεις μόνο σε 13-14 παίχτες. Αυτή τη στιγμή έχουμε στη διάθεση μας άλλους 22 ποδοσφαιριστές στους οποίους πιστεύω πολύ και είμαι σίγουρος πως όσοι κληθούν να παίξουν θα δώσουνε τον καλύτερο τους εαυτό. Ξέρουμε πως έχουμε απέναντι μας μια όμαδα έμπειρη και ποιοτική, που προσωπικά δεν θα με εκπλήξει αν διεκδικήσει και πάλι την άνοδο, ωστόσο εμείς θα πάμε να δώσουμε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, πρώτα απ' όλα, που τον καλούμε να σταθεί στο πλευρό μας-και ξέρουμε πως θα το κάνει. Μπορεί να έχουνε παραμείνει οι παίχτες που αποτελούν τον περυσινό κορμό αλλά θα έλεγα πως είμαστε μια καινούργια ομάδα καθώς υπάρχουν στο ρόστερ νέα πρόσωπα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, οπότε το ζητούμενο είναι να γίνει η σωστή χημεία. Πάντως σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας είδα μεγάλη διάθεση από όλους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, τα άλλα πιστεύω πως θα έρθουν σιγά σιγά. Το παιχνίδι με τον Πρωτεσίλαο, πιστεύω πως προσφέρεται, αν μη τι άλλο, για εμπειρίες. Ας το χαρούμε όλοι, παίχτες και κόσμος, δημιουργώντας μια ποδοσφαιρική, αλλά πάνω από όλα πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Καλή αγωνιστική χρόνια σε όλους"
Αλλά και από πλευράς διοίκησης υπάρχει κάλεσμα προς τους φίλους της Ακρόπολης και του τοπικού ποδοσφαίρου γενικότρα:
"Το Σάββατο 12/9 η Ακρόπολη ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της για φέτος. Για μας όμως είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Είναι το ξεκίνημα μιας καινούργιας προσπάθειας που θέλουμε να την αγκαλιάσετε όλοι και να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας. Θέλουμε όλα τα παιχνίδια της Ακρόπολης στο Σέσκλο να γίνουν μικρές γιορτές από όπου όλοι θα φεύγουμε από το γήπεδο έχοντας δει μια όμορφη, καθαρή προσπάθεια που θα μας αφήνει ικανοποιημένους, ασχέτως αποτελέσματος. Στο πρώτο αγώνα της χρόνιας έχουμε απέναντι μας μια ομάδα από την οποία ως φιλοξενούμενοι δεν έχουμε κανένα παράπονο, όλα αυτά τα χρόνια. Ας το έχουμε αυτό κατά νου και ας πάμε στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όσων αγωνιστούν και από τις δύο ομάδες. Και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, παίχτες, διοίκηση, κόσμος, να κάνουμε με τη γενικότερη στάση μας το τοπικό ποδόσφαιρου του Νομού μας όσο καλύτερο γίνεται."
Το Δ.Σ. της Ακρόπολης Σέσκλου