Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κι όμως μπορούσε!

Η έλλειψη πίστης πρόδωσε για άλλη μια φορά την Ακρόπολη που έμεινε 

στο 1-1 με την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού

Φάση από τον σημερινό αγώνα 

Πικρή γεύση αφήνει στην Ακρόπολη το τελικό 1-1 κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, τον Γ.Σ. Αλμυρού, αφού τόσο η έλλειψη πίστης που έδειξε στο 1ο ημίχρονο όσο και η δυστοκία του β' μέρους περιόρισαν τα βαθμολογικά κέρδη που θα μπορούσε να είχε αποκομίσει από το συγκεκριμένο ματς. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά είναι πως η φετινή Ακρόπολη είναι μια ομάδα φτιαγμένη να προσφέρει στιγμές πλούσιου ποδοσφαιρικού θεάματος και μεγάλες συγκινήσεις και πως στην καλή της μέρα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Ο Σ. Αξιώτης έχει πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και  πνίγεται στις  αγκαλιές των συμπαιχτών του

  Η Ακρόπολη έκανε για ακόμη μία φορά πολύ κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι δείχνοντας να φοβάται περισσότερο από όσο έπρεπε την αντίπαλη ομάδα. Κι αυτό το πλήρωσε πολύ γρήγορα αφού στο 5' η ασυνεννοησία Μπαρμπουνάκη και Σουλιώτη Β. έδωσαν την ευκαιρία στον Πλασταρά να σημειώσει ένα εύκολο γκολ. Η Ακρόπολη συνέχισε να παίζει μουδιασμένα και μάλλον θα λέγαμε ήτανε τυχερή που το μούδιασμα του πρώτου 25λεπτου δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Αλμυρός για να διευρύνει το σκορ υπέρ του. Κι όταν η ομάδα μας επιτέλους αφυπνίστηκε  κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33' όταν ο εξαιρετικός για άλλη μια φορά Γιάννης Μόσιος πάλεψε με όλη την άμυνα του Αλμυρού και έδωσε από πλάγια  πάσα στον Σ. Αξιώτη που με πλασέ στην κενή εστία έκανε το 1-1.
Ο σκόρερ Σ. Αξιώτης (7) που για άλλη  μια φορά έδωσε μεγάλες μάχες.

Στο 2ο ημίχρονο η Ακρόπολη έδειξε το καλό της πρόσωπο αφού συνολικά η αμυντική της λειτουργία με ηγέτες τους αδερφούς Βαγγέλη και Ανδρέα Σουλιώτη ήταν άψογη και η φαντασία από την μεσαία γραμμή και μπροστά περίσσεψε. Ωστόσο σε ένα ακόμη παιχνίδι  η  ομάδα μας  σπατάλησε κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρει και να πετύχει την ανατροπή. Έτσι ο Πούλιος σε δύο περιπτώσεις (53' και 57') είδε τον αντίπαλο γκολκήπερ να του λέει όχι σε δύο απίστευτα τετ α τετ και ο Τ. Κολυμήτρας στο 76' τράνταξε την δεξιά κάθετη δοκό με βολέ εντός της περιοχής. Μεγάλη ευκαιρία ωστόσο είχε και ο Αλμυρός να πάρει το ματς αφού στο 71' στην μοναδική στιγμή αμυντικής αδράνειας στο β΄μέρος η μπάλα, μετά από δυνατό σουτ εντός της περιοχής, πέρασε μόλις άουτ από την εστία του συγκλονιστικού Γιάννη Μπαρμπουνάκη που αγωνίστηκε για 60 λεπτά τραυματίας φέρνοντας σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή του.
  Σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα ήτανε δυνατό έως και σκληρό, το διαιτητικό τριό της συνάντησης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και νομίζουμε πως δικαίως αξίζει τα συγχαρητήρια μας.
 Έπαιξαν: Μπαρμπουνάκης, Λ. Καπουράνης, Στεργιόπουλος, Τσούτσας (Τσαμπάζης 82'), Σουλιώτης Β., Φώτου Φ., Αξιώτης (65' Κολυμήτρας Τ.), Σουλιώτης Α., Πούλιος (Χατζηκώστας 78'), Μόσιος, Κολυμήτρας Κ.