Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αλμυρός εν όψει

  Η αξία του επόμενου αντιπάλου και η ανάγκη για βαθμούς,  κίνητρο για την Ακρόπολη που θα επιδιώξει τους βαθμούς της  νίκης

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Μαγνησιακού-Ακρόπολης 3-2

  Στην επόμενη της υποχρέωση της αφοσιώνεται πλέον η Ακρόπολη όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Γ.Σ. Αλμυρού. Για την αξία του αντιπάλου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού  κάθε φορά συμμετοχή του στην Α' Τοπική συνεπάγεται αυτομάτως και διεκδίκηση της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία και το γεγονός πως το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, δεν πρέπει να μας ξεγελά. Επιπλέον αποτελεί πάγια αρχή στην Ακρόπολη Σέσκλου ο σεβασμός του αντιπάλου ασχέτως δυναμικότητας. Ωστόσο αυτό που φάνηκε καθαρά για την Ακρόπολη, στα τρία πρώτα επίσημα της παιχνίδια, είναι πως η φετινή της πορεία εξαρτάται απολύτως από τις δικές της διαθέσεις. 
   Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα ξεκίνησε σήμερα ενώ και από την δικιά της πλευρά η διοίκηση της Ακρόπολης, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη,  ξεκινά έναν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να  μπορέσει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους φίλους του Γ.Σ. Αλμυρού που θα ταξιδέψουν στο Σέσκλο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αφού οι έως σήμερα προβλέψεις της ΕΜΥ μας προϊδεάζουν για συνθήκες ιδανικές τόσο να παίξεις όσο και να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο. Και επειδή πιστεύουμε πως στο Σέσκλο θα γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής ευελπιστούμε πως η προσέλευση του κόσμου θα είναι γενικότερα μεγάλη, όπως ήδη ήτανε στα παιχνίδια κόντρα στον Ρήγα για το κύπελλο και τον ΕΘνικό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.