Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μια ανάσα από το... θαύμα!

Η Ακρόπολη έχασε στα πέναλτι (2-4) αφού πριν έφτασε ελάχιστα από μια μεγάλη νίκη
παίζοντας σαν ίσος προς ίσο απέναντι σ τον Ρήγα Φεραίο
Παιχνίδι βγαλμένο από τις παλιές, καλές εποχές

Πολύ κοντά σε μια επική ανατροπή έφτασε η Ακρόπολη Σέσκλου που έκανε το 1-3 του α' μέρους 3-3 και τελικά αποκλείστηκε από τον Ρήγα Φεραίο με τον οποίο την χωρίζει μια κατηγορία. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα μας να κοιτάξει τον αντίπαλο της στα μάτια και να έχει κάθε λόγο να θεωρείται αδικημένη από το τελικό σκορ αφού έχασε σωρεία μεγάλων ευκαιριών ενώ οι πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν σήμερα στο Σέσκλο χειροκρότησαν την μεγάλη της προσπάθεια.
Χατ τρικ και ονειρεμένη εμφάνιση από τον Γιάννη Μόσιο

Κορυφαίος για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που όσοι έπαιξαν ξεπέρασαν τον εαυτό τους ήτανε ο Γ. Μόσιος που πέτυχε τρία τέρματα,  ήταν ο ενορχηστρωτής της σημερινής συγκλονιστικής εμφάνισης της Ακρόπολης και θα μπορούσε στο 119' να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά βρήκε την μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ντέρμπι με πολλά γκολ και πάμπολλες ευκαιρίες σήμερα στο Σέσκλο

Η Ακρόπολη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7' ενώ λίγο πριν ο Σ. Αξιώτης έχασε μια απίστευτη ευκαιρία σε ένα μοναδικό τετ α τετ όπου οι αμυντικοί του Ρήγα έδιωξαν την μπάλα στη γραμμή. Ωστόσο μετά από ασίστ του Κ. Κολυμήτρα στο 14' στον Γ. Μόσιο έγινε το 1-1. Ο Ρήγας έκανε το 1-2 στο 18'. Η Ακρόπολη είχε διπλό δοκάρι (με την μπάλα να προσκρούει διαδοχικά σε οριζόντιο) και κάθετο με τον Κ. Κολυμήτρα και είδε την διαφορά να μεγαλώσει στο 24' που ο Ρήγας έκανε το 1-3. Στο β' μέρος δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Ακρόπολη. Στο 47' ο Σ. Αξιώτης και πάλι σούταρε από κοντά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά και στο 51' ο Γ. Μόσιος μετά από ασίστ του Πούλιου έκανε το 2-3. Και στο 88' και πάλι ο Γ. Μόσιος με πέναλτι έκανε το 3-3. Στην παράταση οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκορ ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα και το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι όπου η Ακρόπολη ηττήθηκε με 2-4 αφού οι Στεργιόπουλος και Β. Σουλιώτης δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν (απόκρουση στην πρώτη περίπτωση, άουτ στη δεύτερη) αντίθετα με τους Κ. Κολυμήτρα που και Ζ. Μόσιο. 
Η Ακρόπολη αγωνίστηκε με τους: Ντίκα, Καπουράνη (68' Ζ. Μόσιος), Στεργιόπουλος, Α. Σουλιώτης (46' Τ. Κολυμήτρας), Φώτου, Αξιώτης, Τσούτσας, Πούλιος (63' Παγώνης), Μόσιος Γ., Κ. Κολυμήτρας
                 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK (κλικ)