Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι έτσι!

   Πικρή και άδικη ήττα  (3-2) για την Ακρόπολη σε ένα ματς που πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και δικαιούταν μόνο τη νίκη


Με άδεια χέρια επέστρεψε η Ακρόπολη στο Σέσκλο από ένα παιχνίδι που ακόμη και ο πόντος της ισοπαλίας θα φάνταζε μικρή ανταμοιβή δεδομένης της προσπάθειας που κατέβαλε στο γήπεδο και ειδικά στο β' μέρος όπου είχε την καθολική υπεροχή και έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα μας έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αφού πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό δέχτηκε γκολ από μια αδράνειας της άμυνας  κι έτσι είδε τον Μαγνησιακό να προηγείται με κοντινή κεφαλιά. Από αυτό το σημείο κι έπειτα η Ακρόπολη βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και παράλληλα να ψάχνει  τα πατήματα της στον συνθετικό τάπητα του γηπέδου και ο Μαγνησιακός έδειχνε να βολεύεται με το υπέρ του σκορ κι έτσι το πρώτο 45λεπτο   δεν πρόσφερε το αναμενόμενο θέαμα.

 Το β' ημίχρονο αντιθέτως ήτανε "όλα τα λεφτά" με την Ακρόπολη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με μπροστάρη τον εκπληκτικό Γιάννη Μόσιο που μπήκε στο ματς στο 33' και άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας μας και του αγώνα γενικότερα. Η Ακρόπολη ισοφάρισε με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο αφού πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Πούλιος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1. Κι ενώ η Ακρόπολη πίεζε να ισοφαρίσει και στο 56' ο Πούλιος έστειλε άουτ την μπάλα από πλεονεκτική θέση, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στην επόμενη φάση (57') με μακρινό φάουλ αφού η μπάλα μπήκε απ' ευθείας γκολ περνώντας  από τα πολλά σώματα που βρέθηκαν στην περιοχή και ξεγελώντας τον πολύ καλό Γιάννη Μπαρμπουνάκη που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ακρόπολης. Από το σημείο αυτό και έπειτα η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Κι όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Φ. Φώτου (65'), Τσαμπάζης (68') και Κ. Κολυμήτρας (69'), το έκανε ο Γιάννης Μόσιος με προβολή από κοντά στο 75'. Κι ενώ όλοι πίστεψαν πως η Ακρόπολη θα γύριζε το παιχνίδι αφού συνέχιζε να πιέζει σε μια αντεπίθεση ο Μαγνησιακός κέρδισε πέναλτι που έγινε γκολ στο 85'.  Προηγουμένως η Ακρόπολη είχε ζητήσει πέναλτι σε χέρι εντός της περιοχής στο 81' και της ανήκει και η τελευταία μεγάλη φάση όταν στις καθυστερήσεις ο Αξιώτης έστειλε με κοντινή κεφαλιά μόλις άουτ.
  Πέρα από τη φάση του πέναλτι πολύ καλό ήταν γενικά το διαιτητικό τρίο.
Έπαιξαν: Μπαρμπουνάκης, Καπουράνης, Στεργιόπουλος, Τσούτσας, Σουλιώτης, Αξιώτης, Φ. Φώτου (67' Ζ. Μόσιος) Κολυμήτρας Τ. (66' Τσαμπάζης), Πούλιος, Παγώνης (33' Μόσιος Γ.) Κολυμήτρας Κ.,