Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το γκολ ήρθε από την.... Επιτροπή Μεταγραφών

Η Ακρόπολη γνώρισε ακόμη μία ήττα (0-2) την ίδια στιγμή που η Επιτροπή Μεταγραφών της ομάδας σημείωνε το δικό της εντυπωσιακό γκολ από τη... θέση του τερματοφύλακα ακριβώς στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου 

Μία από τις πολλές... Ομηρικές μάχες στην περιοχή της ΑΕ 2002

 Αλλαγή νοοτροπίας άμεσα φάνηκε πως χρειάζεται η Ακρόπολη εάν θέλει να αποφύγει προβλήματα και περιπέτειες στο φετινό πρωτάθλημα που θα είναι χωρίς αμφιβολία πολύ δύσκολο. Αυτό έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το σημερινό φιλικό απέναντι στην ΑΕ 2002 από την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-2 ( τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Σκρέκας στο α' μέρος).  Μπορεί η Ακρόπολη να δικαιολογείται να λέει πως την αδικεί το σκορ βάσει της εικόνας του αγώνα αλλά μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να συμβιβάζεται απλά και μόνο με το γεγονός πως κέρδισε τις εντυπώσεις και επιπλέον οι "αρρυθμίες" που παρουσιάστηκαν σε διάφορα σημεία του αγώνα θα της κοστίσουν ακριβά εάν εμφανιστούν στα επίσημα παιχνίδια. 
Ο Σ. Αξιώτης σε μία από τις αμέτρητες  χαμένες ευκαιρίες της Ακρόπολης σήμερα 

Από την άλλη μπορεί η Ακρόπολη να προβλημάτισε αλλά η επιτροπή μεταγραφών συνεχίζει να κάνει καλά τη δουλειά της σημειώνοντας ένα.... γκολ ακριβώς στο 90' και μάλιστα από τη θέση του τερματοφύλακα αφού κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή κατάφερε να εντάξει στη μηχανή της ομάδας έναν αξιόλογο τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον πολύπειρο Γιάννη Μπαρμπουνάκη που ανήκε στην ΑΕ Χλόης και θα ενταχθεί στην ομάδα από την ερχόμενη  Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. 
 Όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ρήγα Φεραίου οδεύει προς αναβολή αφού με έγκαιρο αίτημα της προς την ΕΠΣΘ η ομάδα του Βελεστίνου είχε ζητήσει να εξαιρεθεί των όποιων αγωνιστικών υποχρεώσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε είμαστε σε αναμονή ορισμού ημερομηνίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού.