Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκησε και την κούραση.

Εμφανώς κουρασμένη η Ακρόπολη κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο νικώντας με 3-0 (ημιχρ.0-0) τον Εθνικό

 Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Ακρόπολη στο πρωτάθλημα απέναντι στην νεανική ομάδα του Εθνικού με 3-0, ωστόσο το τρίποντο της νίκης ήρθε πιο δύσκολα από όσο μαρτυρά το τελικό σκορ αφού η Ακρόπολη είχε να αντιμετωπίσει πέρα από την  μαζική άμυνα των αντιπάλων, το άγχος της πρεμιέρας αλλά και την κούραση από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Τετάρτης από τον αγώνα κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Έτσι ύστερα από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο όπου η Ακρόπολη είχε μια φλύαρη υπεροχή που δεν ήταν αρκετή, στο δεύτερο 45λεπτο μπήκε αποφασισμένη και είχε στο 47' μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Αξιώτη που αρχικά με πλασέ από κοντά και στη συνέχεια με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τον γόρδιο δεσμό τελικά έλυσε ο 17χρονος  Νίκος Παγώνης που εκμεταλλεύτηκε μια ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα κι από κοντά έστειλε την μπάλα στην κενή εστία στο 49'. Ο ΕΘνικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 53' ο Ντίκας με μια εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Η Ακρόπολη "καθάρισε" το ματς στο 76' με γκολ του Κ. Κολυμήτρα που δέχτηκε την ασίστ από τον Σ. Αξιώτη ο οποίος ήτανε και ένας από τους διακριθέντες για την Ακρόπολη σήμερα. Το 3-0 το έκανε ο Πούλιος στο 81' που "χόρεψε" την αντίπαλη άμυνα και με δυνατό πλασέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην γωνία της αντίπαλης εστίας σημειώνοντας έτσι το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης.
Σύνθεση: Ντίκας, Καπουράνης (83' Ανατολής), Στεργιόπουλος, Τσούτσας, Σουλιώτης Β,, Φ. Φώτου, Αξιώτης, Τ. Κολυμήτρας, Πούλιος (82' Χατζηκώστας), Παγώνης (56' Μόσιος Ζ), Κ. Κολυμήτρας