Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχίζουν τα δύσκολα

Ο Μαγνησιακός επόμενος αντίπαλος.
Ξεκίνημα σήμερα για Γιάννη Μπαρμπουνάκη και Φώτη Τσαμπάζη. 

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση με πρωταγωνιστές τους Κώστα και Τάσο Κολυμήτρα καθώς και τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Γιάννη Μπαρμπουνάκη

Το πρώτο από μια σειρά ιδιαιτέρως δύσκολων παιχνιδιών καλείται να δώσει η Ακρόπολη, πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στην ομάδα του Μαγνησιακού που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγάλες δυνάμεις της Α' κατηγορίας. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
Γιάννης Μπαρμπουνάκης
Η σημερινή προπόνηση πάντως επιφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις για προπονητή και διοίκηση αφού από σήμερα ουσιαστικά ενσωματώνονται στην ομάδα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Μπαρμπουνάκη, μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για την Ακρόπολη,  ο οποίος πέρυσι φορούσε τα χρώματα της ΑΕ Χλόης και για τον Φώτη Τσαμπάζη που  είχε έρθει πέρυσι στην ομάδα, επίσης από την ΑΕ Χλόης, στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην ομάδα μας,  παραμονή που ισοδυναμεί στην ουσία με μια ακόμη σημαντική μεταγραφή.  


Φώτης Τσαμπάζης

  Με τις δύο αυτές προσθήκες κλείνει ουσιαστικά για φέτος το ρόστερ της Ακρόπολης που αφήνει πίσω της το νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας και αφοσιώνεται στην επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση που είναι παράλληλα  ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας της.