Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δημήτρης Ντίκας: " Δεν στεκόμαστε στις απουσίες και θέλουμε να πάμε την ομάδα ψηλά"

Την νίκη θα επιδιώξει η Ακρόπολη Σέσκλου την ερχόμενη Τετάρτη στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα με την Αγ. Παρασκευή, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας με σταθερά καλή απόδοση καθώς αποτελεί ένα μίγμα έμπειρων καλών ποδοσφαιριστών και ταλαντούχων νεαρών παιδιών, πολλά από τα οποία αποτελούν μέλη των μικτών της ΕΠΣΘ με τις οποίες φέτος πραγματοποιούν εκπληκτική πορεία. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Αγ. Παρασκευής βρίσκεται στην 6η θέση ενώ αν η Ακρόπολη καταφέρει να κερδίσει θα βρεθεί για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Φυσικά η αποστολή τής ομάδας μας μόνο εύκολη δεν είναι. Δεν είναι μόνο πως θα αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα, επιπλέον πρέπει να αναμετρηθεί με τα δικά της προβλήματα που δεν φαίνεται να τελειώνουν και φυσικά αναφερόμαστε στις πολλές απουσίες  που αποτελούν μία από τις μεγάλες μας φετινές πληγές. Για το παιχνίδι αυτό ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Δημήτρης Ντίκας μάς είπε τα εξής:
 "Θα είναι λάθος να σταθούμε στις απουσίες. Η Ακρόπολη έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούνε να αναπληρώσουν τα οποιαδήποτε κενά που έχουμε. Επιπλέον σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας δεν μετράει αυτό. Εμείς από εδώ και στο εξής θα αγωνιζόμαστε για τον μεγάλο στόχο της σωτηρίας και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Πάντως είναι άδικο να βρισκόμαστε στη βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα. Η Ακρόπολη τώρα που έλυσε το γηπεδικό της πρόβλημα θα πρέπει να βάλει πλώρη για ψηλά, με βάση το υλικό που έχει θα έλεγα πως είναι ομάδα για την πρώτη οχτάδα. Βέβαια αρκετές φορές έχουμε αδικήσει και εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας με τη συμπεριφορά μας. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό όσα περισσότερα μπορούμε. Οδηγός μας πρέπει να είναι παιχνίδια όπως αυτό που κάναμε στον Πτελεό, στο Αϊδίνι και εντός με τον Αία Σούρπης. Και επιτέλους πρέπει να αξιοποιήσουμε τη έδρα μας στην οποία έχουμε σπαταλήσει πολλούς βαθμούς, δυστυχώς. Οφείλουμε να παίξουμε καλά, έξυπνα και παθιασμένα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που πιστεύουμε πως θα έρθει να μας δει. Να κλείσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο γύρο να παίξουμε για να πάμε την Ακρόπολη όσο ψηλότερα μπορούμε."
 *** Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Σέσκλο και θα αρχίσει στις 15:00. Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο κ. Παπαγεωργίου με βοηθούς τούς κ. Τσιγγινέ και κ. Κατσαρό Κ.  Τέλος το Δ.Σ. της Ακρόπολης προτίθεται τόσο για τη συγκεκριμένη συνάντηση όσο και για αυτές που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να ζητήσει τον ορισμό παρατηρητή στα παιχνίδια της.