Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Στις 12 Ιανουαρίου ο πρώτος φετινός αγώνας της Ακρόπολης.

Τρεις ξεκούραστους πόντους θα κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο η Ακρόπολη που σκέφτεται και προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα της Τετάρτης 12/1/2011 με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Αισοδοξία στο κυανόλευκο στρατόπεδο και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς του 2011, παρά τις πολλές απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών.



Φάση από τον περυσινό αγώνα Ακρόπολη-Αγ. Παρασκευή 2-1, με πρωταγωνιστή τον Ν.Πούλιο ο οποίος είχε πετύχει το νικητήριο γκολ, με το οποίο η ομάδα μας εξασφάλισε στην ουσία την παραμονή της στην κατηγορία.
  Με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιανουαρίου, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ. Από  την αγωνιστική αυτή η Ακρόπολη βγαίνει από τώρα κερδισμένη αφού παίρνει  τον αγώνα με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς στα χαρτιά (0-3) που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι η προσοχή όλων στρέφεται στο εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Σέσκλο, με αντίπαλο την ομάδα της Αγ. Παρασκευής που αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 6η θέση τού βαθμολογικού πίνακα.
   Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει και την πρώτη επίσημη υποχρέωση τής Ακρόπολης για το 2011 και από ιστορικής άποψης είναι το πρώτο ομάδων, ως ομάδων που  αμφότερες πλέον ανήκουν  στον  νεοσύστατο και πολύ διευρυμένο γεωγραφικά Δήμου Βόλου.