Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Το "Ακρόπολη-Θησέας" με φωτογραφίες

 Το χθεσινό παιχνίδι Ακρόπολη-Θησέα θύμιζε σε πολλά το αντίστοιχο περυσινό που επίσης έληξε 1-1, με την Ακρόπολη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Όπως και πέρυσι λοιπόν προηγήθηκε ο Θησέας και η Ακρόπολη ισοφάρισε (και πάλι με γκολ του Σταύρου Αξιώτη). Φυσικά ο βαθμός που πήρε η Ακρόπολη δεν είναι για πέταμα, ούτε μας πέφτει λίγο, γιατί πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη και την αξία τού αντιπάλου, ωστόσο η αίσθηση όλων είναι πως η ομάδα δικαιούτανε την νίκη χτες. Τουλάχιστον, θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή η εμφάνιση θα μας βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας με τα μεγάλα προβλήματα των απουσιών να εξακολουθούν να υφίστανται. Το σίγουρο πάντως είναι πως το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και πως η Ακρόπολη παρόλα τα προβλήματα δεν είναι ομάδα που της αξίζει να είναι κολλημένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας όπως συμβαίνει τώρα. Η προσπάθεια συνεχίζεται κι ας ελπίσουμε πως με την επιστροφή της Ακρόπολης στο σχεδόν έτοιμο γήπεδο της τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.
   Ακολουθούν κάποια από τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε χθες ο φωτογραφικός φακός σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, την στιγμή δηλαδή που η Ακρόπολη πέτυχε ένα....μπασκετικό γκολ (στο μπάσκετ πάντως θα ήταν τρίποντο λόγω απόστασης) ακριβώς στην εκπνοή των τεσσάρων λεπτών της καθυστέρησης που είχε υποδείξει ο διαιτητής της συνάντησης. 




Ηγετική εμφάνιση από τον Κώστα Κολυμήτρα

Μεγάλες μάχες έδωσε ο Περικλής Μάρας  στον νευραλγικό χώρο του κέντρου

Η Ακρόπολη έπαιξε σαν ίσος προς ίσο μία από τις καλύτερες ομάδες της Α' ΕΠΣΘ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού, με κρύο και βροχή, αλλά η Ακρόπολη έχει πιστούς φίλους που στέκονται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν.

Ο κ. Καραγιάννης είχε δύσκολη αποστολή και χρειάστηκε να τρέξει πολύ, ωστόσο ήταν κοντά στις φάσεις πάντα και απέδωσε μια διαιτησία που αποτελεί τον ορισμό του 50-50.

Λάμπρος Παλάντζας και Βασίλης Καραμπίνης  συνέθεσαν ένα  κινητικό,  επιθετικό δίδυμο που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Θησέα

¨Ενας πάγκος γεμάτος ελλείψεις και τραυματίες, για ακόμη μία φορά φέτος, δυστυχώς.....

Η Ακρόπολη εκτελεί κόρνερ και στα καρέ του Θησέα έχει σημάνει συναγερμός.

Οι αδερφοί Σουλιώτη (Βαγγέλης και Ανδρέας) είχανε εξαιρετική εμφάνσιη και βοήθησαν πολύ στο καλύτερο μας αμυντικά παιχνίδι για φέτος.

Ο Σταύρος Αξιώτης για δεύτερο συνεχόμενο ματς είχε μεγάλη συνεισφορά στην άμυνα αλλά και επιθετικά που το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε.

Γιάννης Νασιόπουλος, αθόρυθος, εργατικός και ουσιαστικός, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής.