Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Την Κυριακή στις 11.30 με Α.Ο. Σκιάθου

Τον Α.Ο. Σκιάθου φιλοξενεί, καιρού επιτρέποντος,   η Ακρόπολη την ερχόμενη Κυριακή στις 11.30. Λίγο πριν θα γίνει η φωτογράφιση της ομάδας για το ημερολόγιο της καινούργιας χρονιάς (2011)

 Την κανονική διεξαγωγή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΣΘ για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου εκτιμώντας προφανώς πως τα όποια προβλήματα από τις  σφοδρές χιονοπτώσεις των τελευταίων ωρών στην Μαγνησία θα έχουν αποκατασταθεί και δεν θα σταθούν εμπόδιο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
  Έτσι η Ακρόπολη, που έχει να νικήσει εντός έδρας από την 4η αγωνιστική,  θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής τον Α.Ο. Σκιάθου στο Σέσκλο. Ο αγώνας θα γίνει  το πρωί της Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με  ώρα έναρξης τις 11:30. Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο κ. Χαλβατζάκος με βοηθούς τους κ.κ. Ματσούκα και Βλάχο.
    Πάντως αυτή τη στιγμή (απόγευμα Πέμπτης) το γήπεδο όπου θα διεχαχθεί η συνάντηση είναι καλυμένο από χιόνι πάχους 15-20 εκατοστών  ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και νέα χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας που θα συνοδευτεί από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.  Το πλήρες πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής έχει ως εξής:  
13η αγωνιστική
Αγ. Παρασκευή-Απόλλων Καν.
Ακρόπολη-Σκιάθος
Λεχώνια-Αίας Σ.
Ιάσων Α.Μ.-Πρωτεσίλαος
Εθνικός-Διμήνι
Γ.Σ. Αλμυρού-Θησέας
Α.Ε. 2002-Χλόη
Σαρακηνός-Αγροτικός
Κένταυρος-Μαγνησιακός


                   ΦΩΤΟΓΡΑΦIΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ τού 2011
 Η διοίκηση της ομάδας καλεί ΟΛΟΥΣ  τους ποδοσφαιριστές, ασχέτως καιρικών συνθηκών, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 να βρίσκονται στο γήπεδο μας με σκοπό να γίνει η φωτογράφιση για το ημερολόγιο τού 2011.
                                        

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΣΚΛΟΥ  μετά την έντονη χιονόπτωση των πρώτων πρωινών ωρών της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2010, προσφορά στούς φίλους και τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου της Ακρόπολης Σέσκλου: