Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Στις 5 Ιανουαρίου το επόμενο παιχνίδι.

Προβληματισμός για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, σε ένα ακόμη εντός έδρας αγώνα,  και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο ανακατεσκευασμένο γήπεδο.


  Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τού  2010 για την Ακρόπολη Σέσκλου με το παιχνίδι κόντρα στην Σκιάθο όπου η ομάδα μας γνώρισε μια βαριά ήττα εντός έδρας (1-4),  αν και υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη 22/12/2010. Αυτό συμβαίνει επειδή ποδοσφαιριστές από τον προσεχής μας αντίπαλο (Αγ. Παρασκευή) έχουν υποχρεώσεις με τις μικτές της ΕΠΣΘ, οπότε το μεταξύ μας παιχνίδι, που θα είναι το μοναδικό που θα εκκρεμεί από την 14η αγωνιστική, θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου τού 2010, και θα είναι θα είναι το πρώτο της νέας χρονιάς για την Ακρόπολη αλλά και για ολόκληρη την Α' ΕΠΣΘ. 
  Από και 'κει πέρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής αλλά και για την έως τώρα βαθμολογική θέση της ομάδας αφού παρόλα τα προβλήματα, που δυστυχώς εξακολουθούν να είναι πολλά, το έμψυχο υλικό είναι κατα κοινή ομολογία ποιοτικό και είναι σχεδόν... ανεξήγητη η συμπεριφορά της ομάδας από αγώνα σε αγώνα και ειδικά η αμυντική της συμπεριφορά.
 Αυτό που αναμένεται μέχρι ένα βαθμό να διορθώσει την κατάσταση είναι η επιστροφή της Ακρόπολης στο προσφάτως ανατασκευασμένο της γήπεδο μέχρι το τέλος του 2010,  αφού στην ουσία από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς στερείται γήπεδο προπονήσεων.