Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς ενημέρωση αυτό το Σαββατοκύριακο

Το "επιτελείο" τού παρόντος  site (blog) ζητά την κατανόηση όλων των φίλων της ομάδας (εντός και εκτός Μαγνησίας καθώς και στο εξωτερικό), τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς και τους δημοσιογράφους του Τοπικού Τύπου καθώς δεν θα υπάρξει ενημέρωση μετά τον αγώνα ΑΕ Λεχωνίων- Ακρόπολης αφού  θα απουσιάζουμε εκτός Βόλου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι ξανά στις "επάλξεις" στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.  Λεπτομέρειες για τον αγώνα, όσοι μένουν εντός Μαγνησίας, θα βρούνε όπως πάντα στις τοπικές εφημερίδες, στις οποίες σας παραπέμπουμε έτσι κι αλλιώς για να έχετε μια πληρέστερη και σφαιρική ενημέρωση  που από εδώ δεν είναι εφικτό να παρέχουμε όπως για παράδειγμα οι συνθέσεις των αντιπάλων μας, οι αλλαγές κλπ καθώς πρόκειται για μια καθαρά δημοσιογραφική δουλειά πολύ πάνω από τις δικές μας δυνατότητες. Όσοι διαμένουν εκτός Μαγνησίας ή στο εξωτερικό θα έχουν μια ενημέρωση για το σκορ, τους σκόρερ και τη σύνθεση της ομάδας αλλά κάπως ετεροχρονισμένα (Τρίτη ή Τετάρτη) ενώ πάντα μπορούνε να αναζητήσουνε τις πληροφορίες αυτές και από τα link των ηλεκτρονικών δ/νσων των τοπικών εφημερίδων που μπορείτε να τα βρείτε στη δεξιά κάθετη μπάρα μαζί με άλλους ενδιαφέροντες συνδέσμους.
  Και μια και μας δίνεται η ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
* Τους φίλους της Ακρόπολης Σέσκλου σε Ελλάδα και Εξωτερικό που επισκέπτονται το site και μας στέλνουν πάντα τα όμορφα και ενθαρρυντικά τους μηνύματα.
* Τους συναδέλφους των άλλων σωματείων και γενικότερα τους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου για τα καλά τους λόγια που αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για όλους εμάς καθώς και τους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου που μας εμπιστεύονται, μας βοηθάνε προβάλοντας τις θέσεις μας και διαφημίζοντας κι αυτοί με το δικό τους τρόπο τη δουλειά που γίνεται εδώ, ενώ θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας από τη στιγμή που κι εμείς συμβάλλουμε με τον τρόπο μας μέσω των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης στο σημαντικό έργο της ενημέρωσης  του φίλαθλου κόσμου.
* Τους χορηγούς μας που σε τόσο δύσκολους καιρούς εξακολουθούν να μας στηρίζουν με μεγάλη γενναιοδωρία βοηθώντας να φέρουμε σε πέρας ένα έργο που πρωτίστως είναι κοινωνικό.
 Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι για να κάνουμε τον κόσμο μας (ποδοσφαιρικό και όχι μόνο) καλύτερο.
 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.