Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Με πολλές απουσίες η Ακρόπολη αύριο.


 Μέχρι και δέκα (10) μπορεί να είναι οι  απουσίες της Ακρόπολης στο αυριανό παιχνίδι με τον Αία Σούρπης που αποκτά οριακό χαρακτήρα. "Οι παρόντες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό", τόνισε ο προπονητής Κώστας Μπεάς στην τελευταία προπόνηση.


  Την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον Αία Σούρπης τόνισε στην τελευταία πρόπονηση, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μπέας στους ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης δίνοντας έμφαση στην επιθετική φύση του αυριανού μας αντιπάλου. Ωστόσο όπως τόνισε, είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί κατά πολύ και στη δύναμη με δεδομένες τις χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις δύο τελευταίες μέρες στην περιοχή μας όπου έχουν πέσει μεγάλες ποσότητες βροχής οι οποίες έχουν επιβαρύνει σημαντικά τον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας  παρουσιάζει μεγάλο δείκτη δυσκολίας για την ομάδα μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα από όλα είναι ένα παιχνίδι που απο βαθμολογικής άποψης είναι οριακό καθώς η Ακρόπολη έχει μόλις έναν βαθμό και στη συνέχεια ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (σε Κανάλια και Λεχώνια) και ένα τρίτο  με τον Εθνικό εντός έδρας, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια χαλάρωσης και θα πρέπει να αναζητούνται βαθμοί σε όλα τα παιχνίδια. Μετά είναι η αναμφίβολη ποιότητα του αντιπάλου που επιπλέον έρχεται να παίξει χωρίς άγχος και με τον αέρα που του έχουν δώσει οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και οι 6 βαθμοί που τον φέρνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Και τρίτον είναι ατυχίες από τις οποίες ταλανίζεται η ομάδα μας που θα έχει και πάλι γεμάτο το απουσιολόγιο της. Συγκεκριμένα δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αυριανό αγώνα οι: Πούλιος, Κατσαρός, Νασιόπουλος (τραυματίες)  Ζαχαρακόπουλος (δεν είναι έτοιμο το δελτίο του), ,  Παπούλιας, Γ. Τσουκάλης (επαγγελματικοί λόγοι) ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Σοφολόγη, Αχ. Κολιαμήτρα (ταλαιπωρούνται από  σοβαρούς τραυματισμούς) , Ψαρρή και Λ. Παλάντζα ( επαγγελματικοί λόγοι), δηλαδή δέκα  (10) υπολογίσιμοι ποδοσφαιριστές.  Έτσι καταλαβαίνει κανείς πως η αποστολή της ομάδας μας γίνεται ακόμη δυσκολότερη, αν και όπως τόνισε ο προπονητής "πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα αυτά και όσοι θα μπορέσουν τελικά να δώσουν το παρούν οφείλουν να κάνουν το καλύτερο, να παίξουν με δύναμη και πάθος για να μπορέσει η ομάδα να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας".
  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4μμ και απευθύνουμε στον κόσμο κάλεσμα προκειμένου να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.