Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ακρόπολη-Εθνικός 1-3 (0-2)

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών που συνεχίζεται, ο υπερβολικός φόβος απέναντι στον αντίπαλο, κάποια ανεπίτρεπτα λάθη αλλά και η ποιότητα του Εθνικού ήταν οι βασικοί λόγοι που ανάγκσαν την Ακρόπολη να γνωρίσει την πρώτη της εντός εδράς ήττα και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα με σκορ 1-3. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε πολύ νωρίς στο 4' με πλασέ μέσα από την περιοχή και αφού κανείς αμυντικός δεν κατάφερε να διώξει μια μάλλον εύκολη σέντρα.

Και το δεύτερο γκολ του Εθνικού με το οποίο έγινε το 0-2 ήταν επίσης απόρροια πολλών, διαδοχικών  λαθών εντός της περιοχής αν και ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και σκόρερ σύμφωνα με τους αμυντικούς της Ακρόπολης πήρε τη μπάλα καθαρά με το χέρι πριν σκοράρει. ΄Οταν η Ακρόπολη κατάλαβε πως ο πιο δύσκολος της αντίπαλος έως εκείνη τη στιγμή ήταν ο φόβος της και ο κακός της εαυτός βγήκε στην επίθεση και στο 37' έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι όταν η κοντινή προβολή τού Περικλή Μάρα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την κενή εστία. Ενώ στο 49' η επέλαση και το δυνατό σουτ εντός περιοχής από τον Βασίλη Καραμπίνη σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ. Έτσι φτάσαμε στο 56' όπου μια πολύ μακρινή σέντρα σουτ κατέληξε στα δίχτυα αφού προηγουμένως πήρε μια πολύ περίεργη τροχιά κι έτσι έγινε το 0-3.
Το όμορφο γκολ του Σουλιώτη στο 69' δεν μπόρεσε ν' αλλάξει τίποτα...
Το πανέμορφο γκολ του Σουλιώτη στο 69' (καρφωτή κεφαλιά από φάουλ-σέντρα του Τ. Κολυμήτρα) πήγε να βάλει την Ακρόπολη στο παιχνίδι αλλά στο 83' ο κ. Χαλβατζάκος αρνήθηκε να καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι αν και ήταν μπροστά στη φάση, σε καθαρή ανατροπή από πίσω τού Βασίλη Καραμπίνη. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα γκρινιάξουμε καθώς έχουμε πρώτα να ασχοληθούμε με τα δικά μας λάθη που δυστυχώς ήταν αδικαιολογήτως πολλά. Ωστόσο ένα πρωτάθλημα με δύο μέτρα και δύο σταθμά, ας το έχουν υπόψη τους κάποιοι, γρήγορα φέρνει την απαξίωση. Στο 85' ο Εθνικός έμεινε με δέκα (απ' ευθείας κόκκινη για εκτός φάση κλωτσιά) ωστόσο ήταν πλέον αργά. Δεν μπορούμε να πούμε πως η Ακρόπολη δεν προσπάθησε αλλά σίγουρα αδίκησε τον εαυτό της καθώς άργησε να πιστέψει πως μπορούσε να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι αυτό. 
Ο  Φώτης Φώτου ήταν ένας από τους καλύτερους για την Ακρόπολη σήμερα


Δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή για τον Τσούτσα Μάριο
 Από 'κει και πέρα υπήρξαν και κέρδη καθώς ενθαρρυντικά μηνύματα αφήσαν για το μέλλον οι νεαροί Φώτου Φώτης και Τσούτσας Μάριος. Για την Ακρόπλη σήμερα αγωνίστηκαν: Ντίκας, Φώτου Δ, Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ, Φώτου Φ. (70' Σοφολόγης), Σουλιώτης, Κολυμήτρας Τ, Καραμπίνης, Τσούτσας Μ. (48' Παλάντζας Γ), Κολυμήτρας Κ.