Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς επιθετικούς για έναν ακόμη αγώνα

  Χωρίς τον Νίκο Πούλιο (δεξιά στη φώτο) θα αγωνιστεί για ένα ακόμη παιχνίδι η Ακρόπολη καθώς ο έμπειρος επιθετικός μας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Η απουσία αυτή σε συνδυασμό με τις ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Γιάννης Σοφολόγης αποτελούν  τον μεγαλύτερο  πονοκέφαλο αυτή τη στιγμή όσον αφορά την κατάρτιση της 11άδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καναλίων το ερχόμενο Σάββατο. Στην προπόνηση της ερχόμενης Παρασκευής  θα φανεί κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Αχιλλέας Κολιαμήτρας (στη φώτο αριστερά) ο οποίος μπορεί στο προηγούμενο μόλις παιχνίδι να συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στη 18άδα ωστόσο και αυτός προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ.


 Έτσι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί η πιο αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή ακούει στο όνομα τού Τάσου Κολυμήτρα (φώτο επάνω) ο οποίος κόντρα στον  Αίαντα Σούρπης ήτανε εξαιρετικός  πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και μπορεί να μη σκόραρε αλλά πρόσφερε τα μέγιστα στο δημιουργικό τομέα. Ωστόσο επειδή πρόκειται για ένα "πολουεργαλείο", έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει οπουδήποτε και να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, η θέση στην οποία θα αγωνιστεί θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το αν ο προπονητής της ομάδας θα έχει στη διάθεση του τούς Παλάντζα Λάμπρο και Βασίλη Καραμπίνη των οποίων η συμμετοχή, λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών τους υποχρεώσεων,  αποτελεί πάντα έναν γρίφο ο οποίος ξεκαθαρίζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 
  Από 'κει και πέρα αυτό που προβληματίζει είναι οι καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με τις βροχές που έχουν πέσει και αναμένεται να πέσουν μέχρι και το Σάββατο, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο που σε συνδυασμό με το γεγονός πως ξέρουμε καλά ότι  θα βρούμε απέναντι μας έναν ιδιαίτερα δυνατό και σκληροτράχηλο αντίπαλο θα συντελέσει στην κατάρτιση της 11άδας.