Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Το Σάββατο με Μαγνησιακό στο "Κιούπι"

Με σημαντικές απουσίες αλλά γεμάτη αισιοδοξία και πίστη, η Ακρόπολη, στον πρώτο φετινό.... "τελικό".Ρίχνεται στη "μάχη" το Σάββατο αναζητώντας βαθμούς από την πρώτη στιγμή.

 Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά η περιπέτεια του πρωταθλήματος για την Ακρόπολη που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Μαγνησιακό (από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1  επτά μέρες πριν για το κύπελλο) αυτή τη φορά στη φυσική έδρα της Βολιώτικης ομάδας, στο "Κιούπι". Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα παιχνίδι με διαφορετικό χαρακτήρα, σε σχέση με αυτό του κυπέλλου, από το οποίο η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό. Η αποστολή θα απαρτίζεται από τα ίδια περίπου άτομα  και να αναμένεται αυτή τη φορά να συμπληρωθεί  μια αξιόμαχη 18άδα με την προσθήκη δυο-τριών μικρών, κάτι που δεν έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όσον αφορά τα προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστά και το μεγαλύτερο απ' αυτά είναι ο Νίκος Πούλιος που εξακολουθεί να είναι τραυματίας πράγμα που σημαίνει πως για άλλη μια φορά δεν θα υπάρχει καθαρόαιμος επιθετικός στη σύνθεση.
   Από 'κει και πέρα η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι  ολοκληρώνεται σήμερα και με κριτήριο αυτή ο προπονητής μας θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Η αποστολή  θα αναχωρήσει στις 3.30 μμ από την Κεντρική Πλατεία του Σέσκλου.