Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Κ20 Ολυμπιακού Β.-Ακρόπολη 6-0 (0-0)

Δυο πρόσωπα εμφάνισε η Ακρόπολη στο φιλικό με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή σε όλες τις γραμμές και είχε τις ευκαιρίες ακόμη και να προηγηθεί. Ωστόσο το 0-0 του α' μέρους γενικά δεν αντιπροσωπεύει όσα γίναν στον αγωνιστικό χώρο καθώς είδαμε ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν, δύναμη, πάθος και μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο.   
    Στο β΄ μέρος όμως ήρθε η πλήρης κατάρρευση καθώς οι  αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας μας (χρησιμοποιήθηκαν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές) ήταν ο κύριος λόγος που άλλαξε η αγωνιστική εικόνα της Ακρόπολης και δέχτηκε μέσα στα τελευταία  30 λεπτά έξι γκολ (παιχτήκαν δύο 40λεπτα ημίχρονα). Αυτό ήταν και το τελευταίο τεστ για την Ακρόπολη, τέσσερις μέρες πριν ριχτεί στον αγωνιστικό μαραθώνιο της περιόδου 2010-11, ξεκινώντας με κύπελλο ως φιλοξενούμενη κόντρα στον Μαγνησιακό (παιχνίδι που πολύ πιθανό να γίνει στο γήπεδο των Καναλίων).
   Από την άλλη για την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε εντυπωσιασμένοι καθώς διαπιστώσαμε πως διαθέτει δύο καλοδουλεμένες αξιόμαχες 11αδες που ξεχειλίζουν ποδοσφαιρικό ταλέντο και  παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και σίγουρα αξίζει τον κόπο όταν να είμαστε δίπλα τους όταν θα δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στα πλαίσια του πρωταθλήματος των ομάδων Κ20. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της ομάδας και τον προπονητή κ. Αντώνη Μάνδαλο για τη διεξαγωγή του φιλικού και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη φετινή τους  προσπάθεια.
  Για την Ακρόπολη σήμερα έπαιξαν: Ντίκας, Κολιαμήτρας Θ, Αξιώτης, Μάρας, Σουλιώτης, Μόσιος Ζ, Κολυμήτρας Κ., Παλάντζας Γ, Κολυμήτρας Τ., Τσουμπέκος, Σοφολόγης. Και στην πορεία του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σαρακατσάνος, Πίνας Γ, Τσούτσας Μ., Φώτου Φ, Πίνας Β., Μανόλης Ι.
 * Λίγο πριν την έναρξη του φιλικού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας μας.