Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ακρόπολη-Α.Ε.Χλόης (0-0) 1-1

Συνεχίζει να απογοητεύει και να προβληματίζει  η Ακρόπολη που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα ούτε και εντός  έδρας αφού παραχώρησε ισοπαλία στην Α.Ε. Χλόης καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας την τελευταία στιγμή με ένα γκολ στο 86', μετά από εκτέλεση πέναλτι.
Έχοντας ως κορυφαίο το Δημήτρη Ντίκα που έκανε τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις στο α' μέρος η Ακρόπολη πέταξε ακόμη μία φορά ένα ολόκληρο ημίχρονο και χρειάστηκε να να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 68' για να αφυπνιστεί ολοκληρωτικά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το γκολ των γηπεδούχων προήλθε κατά την απόψη μας από ένα ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο κατά τα άλλα καλός διαιτητής Ματσούκας που μας αφήνει παραπονούμενους καθώς θεωρούμε πως ο διαιτητής ξεγελάστηκε από το θέατρο του αντίπαλου επιθετικού. Το πέναλτι μετατράπηκε σε γκολ κι έτσι έγινε το 0-1. Σε εκείνο το σημείο η Ακρόπολη ξύπνησε και μετέφερε το όλο σκηνικό στην περιοχή της Χλόης. Το μόνο όμως που κατάφερε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει στο 86' με εκτέλεση πέναλτι του Κ. Κολυμήτρα, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Βαγγέλης Σουλιώτης που ανατράπηκε καθαρά κι αφού προηγουμένως είχε επιχειρήσει ένα εντυπωσιακό σλάλομ στη γεμάτη αμυνόμενους αντίπαλη περιοχή.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με την Χλόη να είναι εντυπωσιακή στο α' μέρος και να έχει ένα δοκάρι στο 19' ενώ, όπως είπαμε, ο Δημήτρης Ντίκας ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν. Μια τεράστια ευκαιρία είχε και η Ακρόπολη στο α' μέρος αλλά η κοντινη προβολή του Γιάννη Σοφολόγη στο 39' δεν κατέληξε στα δίχτυα χάρη στην εντυπωσιακή παρέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το β' μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην Ακρόπολη που πίεσε, είχε τις ευκαιρίες μετά από κοντινές κεφαλιές του Μάρα και του Σουλιώτη, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μια ανύποπτη στιγμής,  γεγονός που την ανάγκασε να παίξει πολύ καλά από το σημείο εκείνο κι έπειτα για να μπορέσει να πάρει την ισοπαλία.

Τα πολλά λάθη που κάναμε σήμερα και η ανυπαρξία μας στη διάρκεια του πρώτου μέρους δεν μας δίνουν το δικαίωμα να εξετάσουμε το παιχνίδι  μέσα από το πρίσμα του ανεπίτρεπτου διαιτητικού λάθος που έκανε ο κ. Ματσούκας και το οποίο αλλοίωσε το αποτέλεσμα και που  ούτε και για εκείνον αποτελεί άλλοθι η κακή εικόνα της Ακρόπολης που έχει τώρα να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Διμηνίου εκτός έδρας που είναι μια ομάδα-μνηστήρας του φετινού τίτλου. Σήμερα για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Ντίκας, Φώτου Δ, Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ, Νασιόπουλος (λ.τ, 29' Μόσιος Ζ.), Σουλιώτης, Κολυμήτρας Τ., Πίνας Γ, Κολυμήτρας Κ, Σοφολόγης (58' Πούλιος)
***Σε χρόνο μηδέν άδειασε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα το γήπεδο του Σέσκλου αφού η πλειοψηφία των φιλάθλων, των παιχτών και των διοικούντων των δύο ομάδων έφυγαν για το Πανθεσσαλικό Στάδιου προκειμένου να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι της super league μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου-ΑΕΚ