Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκινάμε....

Στο ουδέτερο γήπεδο των Καναλίων θα δειξαχθεί ο αγώνας  Μαγνησιακός-Ακρόπολη (Σάββατο 3.45μμ) που θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς για φέτος.

Γεράσιμος Πίνας: " Δύσκολο ματς αλλά η καλή Ακρόπολη μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο"



   Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 3:45 μμ, στο γήπεδο των Καναλίων,  ξεκινά ο φετινός μαραθώνιος για την Ακρόπολη, όπου στα πλαίσια της α' φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΘ θα φιλοξενηθεί από τον Μαγνησιακό (ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει το γήπεδο του στη διάθεσή του), ομάδα με την οποία θα αναμετρηθεί εκ νέου μία εβδομάδα μετά, αυτή τη φορά για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή της ομάδας θα ξεκινήσει στις 1:45 (2  πάρα τέταρτο)  από την Κεντρική Πλατεία Σέσκλου. Ο Μαγνησιακός πήρε κατέκτησε τη 3η θέση στη βαθμολογία και το παιχνίδι είναι χωρίς αμφιβολία  δύσκολο ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι  για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Η Ακρόπολη έχασε φέτος κάποιες σημαντικές μονάδες της ενώ είχε αρκετά προβλήματα και στην περίοδο της προετοιμασίας καθώς ούτε γήπεδο διέθετε για να δουλέψει όπως έπρεπε αλλά και επιπλέον στερήθηκε και στερείτε των υπηρεσιών κάποιων ποδοσφαιριστών που θεωρούνται σημαντικοί και που επαγγελματικοί λόγοι τους κρατάνε ακόμη και σήμερα μακριά από την ομάδα είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας αυτή τη στιγμή, ο Νίκος Πούλιος που ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό, όπως φαίνεται, τραυματισμό. Σε γενικές γραμμές πάντως η ομάδα θα στηριχτεί επί το πλείστον σε νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να "πέσουν στα βαθιά".


 Ένας από αυτούς, ο Γεράσιμος Πίνας (φώτο), στέλνει το δικό του μήνυμα για φέτος: " Ξέρουμε πως θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Η ομάδα έχει μαχητικό πνεύμα και πρέπει να το βγάλει μέσα στο γήπεδο. Μπορεί ο Μαγνησιακός να είναι το φαβορί αλλά όλα αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο αφού η έκβαση ενός αγώνα εξαρτάται από την απόδοση και των δύο ομάδων. Οπότε εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς εντός του αγωνιστικού χώρου κι εγώ θεωρώ πως η καλή Ακρόπολη μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Μας απασχολεί πιο πολύ το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε αδιάφοροι στο ματς του κυπέλλου. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα, τις απουσίες μας και να τα δώσουμε όλα. Πάμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά χωρίς φόβο. Μπορούμε την πρόκριση. Καλή χρονιά στα παιδιά όλων των ομάδων."