Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μαγνησιακός- Ακρόπολη 2-1 (1-0)

Δεν έμαθε καλά το μάθημα της η Ακρόπολη, από την ήττα του κυπέλλου και έτσι για ακόμη μία φορά υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Μαγνησιακό με το ίδιο σκορ 2-1. Πάντως παρόλη την κακή εικόνα που έδειξε στο β' μέρος θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία αφού  λίγο πριν το τέλος έχασε τεράστια ευκαιρία.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ακρόπολη φάνηκε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 5' ο Τάσος Κολυμήτρας έστειλε με πλασέ την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Ωστόσο ο Μαγνησιακόςήταν αυτός που προηγήθηκε την πρώτη φορά που έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή μας στο 26', με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0 αφού ο Βαγγέλης Σουλιώτης, που ήταν από τους καλύτερους  σήμερα, με κοντινή  κεφαλιά στο 29' έστειλε την μπάλα στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
 
Στο β' μέρος η Ακρόπολη ήταν απογοητευτική κι έτσι φυσιολογικά ήρθε το 2-0, στο 66' με σουτ εντός περιοχής. Κάπου εκεί έδειξε να αφυπνίζεται κι έκανε το 2-1 με όμορφη  εκτέλεση πέναλτι στο 73' με τον Κώστα Κολυμήτρα. Το παιχνίδι  από εκέινο το σημείο κι έπειτα "άνοιξε", ο Μαγνησιακός είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς ωστόσο η φάση του αγώνα ανήκει στην Ακρόπολη όταν στο 88' μετά από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση  ο Κώστας Κολυμήτρας και πάλι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (προηγήθηκε περέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα) και λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος διώχτηκε από τους αμυνόμενους του Μαγνησιακού.
H πολύ καλή παρουσία του Κ. Κολυμήτρα (ο κορυφαίος για την Ακρόπολη) δεν ήταν αρκετή....
 Δεν  μας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας η σημερινή εμφάνιση της Ακρόπολης η οποία εάν δεν αλλάξει αγωνιστική νοοτροπία θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Η Ακρόπολη του β' μέρους δεν ήταν ομάδα της Α' κατηγορίας και όσο κι αν προσπάθησαν κάποια παιδιά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια από όλους. Σήμερα αγωνίστηκαν οι : Ντίκας, Φώτου Δ, Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ, Παλάντζας Γ (46' Παλάντζας Λ), Σουλιώτης, Τ.Κολυμήτρας, Πίνας Γ. (62' Νασιόπουλος, Κ. Κολυμήτρας, Σοφολόγης (73' Τσιουμπέκος)
*Με τα λιγότερα δυνατά λάθη ήταν η διαιτησία του κ. Δημητράκη και των βοηθών του που σήμερα είχανε μια δύσκολη αποστολή.