Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ξεκινούν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της περιόδου 2011-12

Παραλία "Κουκουναριές" Σκιάθου την οποία προτείνουμε στους φίλους μας ανεπιφύλακτα για τις  καλοκαιρινές τους διακοπές και όχι  μόνο.

Οριστικά στη β' Τοπική θα αγωνίζεται την περίοδο 2011-12 η Ακρόπολη, βάσει των όσων ισχύουν μέχρι τώρα τουλάχιστον, μετά και από τη χθεσινή αναμενόμενη ισοπαλία μεταξύ Σκιάθου και Αλμυρού (1-1). Αυτό σημαίνει πως από σήμερα κιόλας ξεκινάει σειρά συζητήσεων σχετικά με το αύριο της ομάδας, στις οποίες ηγείται η σημερινή διοίκηση ενώ ανοιχτό και πολύ πιθανό παραμένει το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη ενός ισχυρού διοικητικού σχήματος που θα επαναφέρει την Ακρόπολη στην Α' Τοπική και ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει τα ταλέντα της περιοχής μας που είναι πολλά. 
Από 'κει και πέρα συνεχίζεται η πώληση των λαχνών της λαχειοφόρου του Σωματείου με σκοπό την κάλυψη των λειτουργικών της εξόδων για φέτος ενώ θα πρέπει να πούμε πως εκτός από το μεγάλο δώρο (ένας πλήρης Η/Υ) στη λίστα μπαίνει ένα εκπληκτικό 5.1 Ηοme Theatre headset το οποίο θα το κερδίσει ο κάτοχος του τριψήφιου αριθμού που θα συμπέσει με την πρώτη πρωινή κλήρωση του Super3 του ΟΠΑΠ της 31ης Μαϊου 2011. Οι τυχεροί αριθμοί θα ανακοινωθούν μέσα από το μπλογκ την 1η Ιουνίου 2011.