Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Την Μεγάλη Τετάρτη με Σκιάθο και εν όψει εκλογές!

Φάση από τον αγώνα του α' γύρου (Ακρόπολη-Σκιάθος 1-4)

Την Μεγάλη Τετάρτη θα διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική (30η) με την Ακρόπολη να δίνει ένα παιχνίδι επιβίωσης με την ομάδα της Σκιάθου ως φιλοξενούμενη, στην οποία ταξιδεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μεσοβδόμαδα και μάλιστα κοντά στις ημέρες του Πάσχα. Πρόκειται για μια αναμφισβήτητα δύσκολη αποστολή που την κάνουν ακόμη πιο δύσκολη οι πολλές απουσίες λόγω του εργάσιμου της μέρας, λόγω τραυματισμών αλλά και τιμωριών καθώς, σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα,  στα επεισόδια στη διάρκεια του ημιχρόνου με τον Πρωτεσίλαο αποβλήθηκε ο Ζήσης Μόσιος (αναπληρωματικός). Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Βόλου το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στις 9 π.μ. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 1.15 μ.μ. ενώ η αναχώρηση από τη Σκιάθο θα γίνει στις 3.45 μ.μ.        
        Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία για τη διοίκηση είναι η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα, ασχέτως της τελικής της κατάταξης και σε καμία περίπτωση να μην επαναληφθούν δυσάρεστες καταστάσεις που συμβήκαν στα αποδυτήρια μας στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με τον Πρωτεσίλαο. Μάλιστα υπήρξε και μια λιτή ανακοίνωση από πλευράς προέδρου Ακρόπολης κ. Τανάγια Ιωάννη: " Η ιστορία και το παρελθόν της ομάδας που υπηρετούμε επιβάλλει να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με πνεύμα ομοψυχίας και συναδελφικότητας. Καταλαβαίνουμε την ένταση και την πίεση που κουβαλάμε όλοι μας σε κάποιες στιγμές αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει αιτία για παρεκτροπές αφού θεωρούμε πως πρέπει όλοι μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το οικογενειακό κλίμα και την αξιοπρέπεια της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν δείξει την αξία τους και την αγάπη τους για την ομάδα την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι που υπηρετούμε και θα ήταν το ιδανικότερο για όλους μας στο κλείσιμο της χρονιάς να μη χαλάσει η καλή εικόνα που χτίσαμε στη διάρκεια της χρονιάς. Η Ακρόπολη ανέκαθεν αντιμετώπιζε  ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με το κεφάλι ψηλά. Αυτό θα πρέπει να γίνει και τώρα"
                 ΕΚΛΟΓΕΣ   ΕΝ ΟΨΕΙ   
 Τέλος ένα κρίσιμο Δ.Σ. θα λάβει χώρα τις επόμενες μέρες που έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απόφαση για εκλογές που θα διεξαχθούν στις αρχές Ιουνίου αν κριθεί πως είναι προς το συμφέρον της ομάδας η ανάδειξη ενός Δ.Σ. ακόμη πιο ενισχυμένου πλαισιωμένο από ντόπιους επιχειρηματίες, στο οποίο βέβαιως θα μπορούν συμμετέχουν μέλη από το υπάρχον συμβούλιο που θα θέλουν να βοηθήσουν την όποια προσπάθεια θα γίνει.