Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ακρόπολη-Αγροτικός Αίδινίου 4-1 (3-1)

Υπερέβαλλε τον εαυτό του για ακόμη μία φορά ο Σάκης Κολιαμήτρας που αγωνίστηκε αν και αντιμετωπίζει έναν σοβαρό τραυματισμό λόγω της κρισιμότητας του αγώνα (φώτο αρχείου από τον αγώνα τού α' γύρου όπου η Ακρόπολη είχε νικήσει με 2-3)


Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε η Ακρόπολη και πήρε σχετικά εύκολα μια νίκη, απέναντι στον πολύ καλό Αγροτικό με σκορ 4-1, η οποία πλέον βάζει γερά θεμέλια στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν καρπός της προσπάθειας που καταβλήθηκε αλλά και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετώπισε η ομάδα μας έναν αντίπαλο που μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, άδικα κατά την άποψη μας, ωστόσο αν τον υποτιμήσεις μπορείς να πάθεις τη ζημιά, όπως ήδη τονίστηκε κατ' επανάληψη στη διάρκεια της εβδομάδας από προπονητή, διοίκηση και ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος  αφού η Ακρόπολη μπήκε δυνατά και σοβαρά για να διεκδικήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και την τέταρτη στα τελευταία πέντα παιχνίδια. Στο 12' ο Πούλιος μετά από εκπληκτική επέλαση από δεξιά σέντραρε, ο αντίπαλος τερματοφύλακας επανέφερε και ο Τάσος Κολυμήτρας στην επαναφορά σούταρε και έκανε με όμορφο τρόπο το 1-0. Στο 27΄ σε κόρνερ του Πούλιου η μπάλα πήγε συστημένη στο κεφάλι του Βαγγέλη Σουλιώτη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 38' ο δημιουργός των δύο προηγούμενων γκολ, ο Νίκος Πούλιος χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Γαβρίλος Τσουκάλης μετά από ανατροπή. Ο Αγροτικός μείωσε στο 43' με διπλή προσπάθεια αφού το πρώτο σουτ το απέκρουσε ο Δήμητρης Ντίκας αλλά ο επέρχομενος επιθετικός έστειλε την μπάλα στην κενή εστία. Και στο β' μέρος υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με τους πιτσιρικάδες του Αγροτικού να εντυπωσιάζουν κατά διαστήματα, αλλά η Ακρόπολη ήταν αυτή που τελικά πέτυχε το γκολ με τον Κώστα Κολυμήτρα που το έψαχνε καιρό και ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ εντός της περιοχής στο 83' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη μας.
Σύνθεση: Ντίκας, Κολιαμήτρας Θ. , Αξιώτης, Μάρας, Θ. Κολιαμήτρας, Σουλιώτης Β. , Παλάντζας Γ. (80' Μανόλης), Τ, Κολυμήτρας,  Φώτου Φ (68' λτ Τάμπας), Τσουκάλης Γ (57' Δ. Φώτου) ., Κολυμήτρας Κ, Πούλιος.
*** Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Καραγιάννη και των βοηθών του.