Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Επιτυχημένη η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας


Μία ακόμη όμορφη και οικογενειακή γιορτή της Ακρόπολης Σέσκλου έλαβε χώρα το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου 2010 στην παραδοσιακή ψησταριά ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ του ΜΠΑΡΜΠΑ-ΘΟΔΩΡΑ, όπου η Ακρόπολη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, αμέσως μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αετό Κερασιάς.

Ήταν πραγματικά μια όμορφη βραδιά στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 40 άτομα, όπου η καλή διάθεση και η όρεξη για αστεία περρίσευε. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ακόμη μία φορά ευχές για τον καινούργιο χρόνο που ποδοσφαιρικά για την Ακρόπολη ξεκίνησε με νίκη επί του Αετού, αν και πρέπει να πούμε οι τόνοι παραμείνανε χαμηλοί παρόλη την έκταση της νίκης και όλοι πλέον ασχολούνταν με τον επόμενο παιχνίδι που επίσης είναι εντός έδρας, το Σάββατο 9/1/2010 με αντίπαλο τον Αία Σούρπης.
 
Την πίτα την έκοψε ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, και πρώτος σκόρερ της Ακρόπολης φέτος, ο Νίκος Πούλιος που είναι και ένας από τους μεγάλους απόντες στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας καθώς αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Πίνας Απ. Χρήστος απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ενώ....έταξε και ένα υπέρογκο πριμ ανόδου κάτι που προκάλεσε τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των ποδοσφαιριστών. Το ένα από τα δύο φλουριά (το δεύτερο αναζητείται και ελπίζουμε να μη το έχει καταπιεί κανείς...) πήγε στον  Γενικό Γραμματέα της ομάδας Ντέρτσα Στ.   με αποτέλεσμα να υπάρξει  σωρεία καταγγελιών για...σικέ κοπή βασιλόπιτας καθώς ήταν αυτός που μοίραζε  τα κομμάτια της βασιλόπιτας....!


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και δύο παλιές δόξες της ομάδας ο κ. Πούλιος Γιάννης (φώτο αριστερά) που έχει υπηρετήσει την ομάδα επί σειρά ετών ως μέλος της διοίκησης και ο Πίνας Γ. Χρήστος (φώτο δεξιάπου στα τέλη της δεκαετίας του '70 φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα της Νίκης Βόλου και ο οποίος πάντα έχει να μας διηγηθεί κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία από το ποδόσφαιρο των προηγούμενων δεκαετιών και ο οποίος μας...χρωστά μια συνέντευξη. 

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο και όλοι μαζί παρακολουθήσαμε από τηλεόρασης τον αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ ενώ πρέπει να θεωρηθεί μάλλον(....) συμπτωματικό το γεγονός πως αρκετές καρέκλες άδειασαν με το που η ΑΕΚ έκανε το σκορ 1-2....
  Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση,  το κατάστημα του κ. Αντωνίου Θεόδωρου για την άψογη εξυπηρέτηση και την ποιότητα των φαγητών του και τα ζαχαροπλαστεία ΓΛΥΚΟΣΤΥΛΑΣ (Κροκίου 8 και Αγίου Δημητρίου 34, Βόλος) για την εξαιρετική βασιλόπιτα. Ήταν πραγματικά μια βραδιά που ενισχύει το οικογενειακό κλίμα και μας  έφερε όλους ακόμη περισσότερο κοντά αφού τέτοιες στιγμές  είναι αυτές που δικαιώνουν την  έως τώρα προσπάθεια της διοίκησης που φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στο γήπεδο.
    ΚΑΛΗ  και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!