Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ακρόπολη-Αετός Κερασιάς 6-1 (4-1)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:


Αφοι  ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις,
Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις
2ο χλμ Π.Ε.Ο. ΒΟΛΟΥ-ΛΑΡΙΣΑΣ
24210064309 & 2421060623
ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ : 2425023139


  Μετά από έναν μήνα πολύ φτωχό σε αγωνιστική δράση, επανήλθαν σήμερα οι ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων με επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και η Ακρόπολη πέτυχε την πιο παραγωγική έως σήμερα νίκη της επί του Αετού Κερασιάς με σκορ 6-1. Ωστόσο θα πρέπει να πούμε πως το σκορ δεν αντικατροπτίζει τις ικανότητες της ομάδας του Αετού  που είναι μια νεανική ομάδα με πολύ ενθουσιασμό και αρκετό ταλέντο. Απλά η Ακρόπολη ευτύχησε στο α' μέρος να μετρατρέψει σε γκολ σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και να προηγηθεί με 4-1, δίνοντας στο β' μέρος ένα χαρακτήρα διαδικαστικό.

Η Ακρόπολη προηγήθηκε 1-0 στο 7' με κεφαλιά του Βασίλη Καραμπίνη (φώτο) που πέτυχε το πρώτο γκολ του 2010 μετά από έξοχη σέντρα του Τ.Κολυμήτρα. Το 2-0 έγινε μετά από ασίστ του Μάρα και πλασέ του Τ. Κολυμήτρα στο 24'. Στο 29' ο Γιάννης Μόσιος έκανε το 3-0 με κοντινό πλασέ και στο 33' πάλι ο Βασίλης Καραμπίνης έκανε το 4-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Αετός μείωσε στο 41' με όμορφη κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Στο 48' η Ακρόπολη έκανε το 5-1 κι αυτό ήταν το θεαματικότερο γκολ της συνάντησης με τον Κ. Ανατολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστό εναέριο σουτ μετά από εξαιρετική σέντρα του Κ. Κολυμήτρα. Ενώ και το 6-1 ήταν αποτέλεσμα όμορφου συνδυασμού με τον Περικλή Μάρα να σκοράρει στο 73' με υποδειγματικό πλασέ μετά από όμορφη ασίστ του Κ. Κολυμήτρα.

Αν και στην καρδιά του χειμώνα το παιχνίδι διεξήχθηκε σε...ανοιξιάτικες συνθήκες και με με πρωτοφανείς υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. Η Ακρόπολη που και σήμερα είχε αρκετές σημαντικές ελλείψεις αγωνίστηκε με τους: Παπούλιας, Κόκας, Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ., Κολυμήτρας Τ. (60' Φώτου Δ), Κολυμήτρας Κ., Καραμπίνης (59' Παλάντζας Γ), Ανατολής, Μόσιος Ι. (63' Κολημήτρας Άγγ.), Καπουράνης Λ.