Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Νίκη Βόλου-Ακρόπολη 4-0 (2-0)


Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ακρόπολη Σέσκλου ,παρά την τελική έκταση του σκορ, απέναντι στην ομάδα της Νίκης Βόλου που αγωνίστηκε πλήρης, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα όμορφο παιχνίδι που κάθε άλλο παρά σαν αγγαρεία αντιμετωπίστηκε από όλους όσους αγωνίστηκαν εκατέρωθεν και οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα συμπερασμάτα τους. Ο αγώνας ήταν διάρκειας 80 λεπτών (2 ημίχρονα των 40) και σημειώθηκαν από δύο γκολ σε κάθε μέρος (5' και 11' του α' μέρους και 31' και 33' του β' μέρους).  

Το ευχάριστο νέο που προέρχεται από το παιχνίδι αυτό για την Ακρόπολη είναι είναι η επανεμφάνιση του τερματοφύλακα μας Δημήτρη Ντίκα (αγωνίστηκε σε ολόκληρο το α΄μέρος) μετά από σχεδόν 4 μήνες απουσίας, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Αλμυρό.

Η Ακρόπολη που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε αξιόλογες  ευκαιρίες να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ αγωνίστηκε με τους: Ντίκας, Απ. Καπουράνης, Αξιώτης, Θ.Κολιαμήτρας, Μάρας, Ζ.Μόσιος, Κ.Κολυμήτρας, Γ.Μόσιος, Δ.Φώτου, Καραμπίνης, Αγγ.Κολημήτρας. Ενώ στο β' μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ανατολής Θ, Τσουκάλης Γαβ., Παλάντζας Γ., Φώτου Φ., Πίνας Απ. Γερ., Τόρης, Πίνας Ι.