Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Η πρώτη ημέρα της Ακαδημίας της Ακρόπολης Σέσκλου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έκδοσης οχτώ νέων δελτίων παιδιών που βρίσκονται στο 14ο έτος της ηλικίας, τα οποία πλέον έχουν ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα, έγινε η πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές των επόμενων γενεών το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2009.
Ο χαρακτήρας της συνάντησης ήταν επί το πλείστον ενημερωτικός ενώ υπήρξε και ελαφρύ πρόγραμμα με μπάλα, στο οποίο συμμετείχαν δέκα πέντε (15) παιδιά ηλικίας από 6 (φώτο) έως 13 ετών, αριθμός που μάλλον θα είναι μεγαλύτερος στις επόμενες συγκεντρώσεις. Η διοίκηση εντός των επόμενων ημερών θα επιδιώξει συνάντηση με τους γονείς των παιδιών προκειμένου να τους παρουσιάσει το πλήρες πλάνο της γύρω από τη λειτουργία των ακαδημιών, που πιθανότατα δεν θα τους επιβαρύνει οικονομικά καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με χορηγούς που θέλουν να βοηθήσουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Η λειτουργία της Ακαδημίας για τη διοίκηση αποτελεί έργο τεράστιας σημασίας, όχι μόνο για την Ακρόπολη αλλά για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του Σέσκλου, και η οποιαδήποτε αργοπορία υπάρχει προέρχεται από το γεγονός ότι επιθυμία μας όλα να μπούνε στη σωστή τους βάση και να λειτουργήσουν με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα καθώς θέλουμε πρώτα από όλα να φτιάξουμε ένα κοινωνικό σχολείο όπου ανάμεσα στις βασικές του αξίες που θα πρεσβεύει θα είναι και η αγάπη και η προσπάθεια για την κατάκτηση της ευρύτερης γνώσης και μόρφωσης-όχι μόνο της ποδοσφαιρικής.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας κ. Μπέα Κώστα που για άλλη μια φορά προσφέρει, έστω και προσωρινά, ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σαν προπονητής της Ακαδημίας και καλεί πρώτα από όλα τους γονείς των παιδιών που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις των μικρών μας ομάδων να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή γιατί το να προσπαθείς να προσφέρεις δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν αθλητισμό σε τόσα παιδιά προϋποθέτει έναν τεράστιο, καθημερινό αγώνα που δεν πρέπει να υποτιμήσει κανείς και όλοι θα πρέπει να αγκαλιάσουν.