Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα.

΄Εσφυζε από ζωή το απόγευμα της Παρασκεύης 2 Οκτώβρη το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΣΚΛΟΥ "ΒΟΥΛΑ ΤΣΙΑΜΗΤΑ" αφού και στα δύο γήπεδα του συγκροτήματος παιζόταν ποδόσφαιρο. Στο προπονητήριο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συναντήθηκαν η ομάδα του Ολυμπιακού, η ομάδα του πολύ αγαπητού εδώ στο Σέσκλο Σάκη Τσιώλη, με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού (φώτο επάνω), παιχνίδι που παρακολούθησαν γύρω στα 150-200 άτομα.
Λίγα μέτρα πιο δίπλα, στο γήπεδο της Ακρόπολης, η ομάδα μας με την ομάδα του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας εκμεταλλευόμενες το αγωνιστικό κενό αυτού του Σαββατοκύριακου λόγω των Βουλευτικών Εκλογών της Κυριακής 4 Οκτωβρίου, αναμετρήθηκαν επίσης σε ένα φιλικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε όμορφες φάσεις. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα του Πανιωνίου αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-1 (το γκολ της Ακρόπολης ο Άγγελος Κολημήτρας μετά εξαιρετικό συνδυασμό τριών ποδοσφαιριστών).

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρεθήκανε στο ΦΤΑΣΜΑ, (http://ftasma.blogspot.com), στην παραδοσιακή Ταβέρνα-Ψησταριά του Γυναικείου Συνεταιρισμού Σέσκλου, όπου η Ακρόπολη παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Πανιωνίου και ο προπονητής μας , Μπέας Κώστας, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα της Ακρόπολης. Το δείπνο στον Πανιώνιο αποτελούσε υπόσχεση από το το καλοκαίρι όταν πραγματοποιήθηκαν οι μεταγραφές των Θανάση Κολιαμήτρα και Βασίλη Ντίκα από τον Πανιώνιο στην Ακρόπολη καθώς από πλευράς Πανιωνίου συναντήσαμε ένα πνεύμα συνεργασίας που διευκόλυνε την επιστροφή των δύο παιδιών στην ομάδα από όπου ξεκίνησαν.



Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι καλές σχέσεις των δύο σωματείων και ενίσχυθηκαν περαιτέρω καθώς, πρέπει να θυμίσουμε για όσους το ξεχνάνε, στον Πανιώνιο έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς πολλοί Σεσκλιώτες ποδοσφαιριστές ενώ Σεσκλιώτικη καταγωγή έχει και ο νυν προπονητής Φώτου Σπύρος. Οι δύο διοικήσεις ανταλλάξανε απόψεις (στη φώτο οι δύο πρόεδροι των ομάδων) γύρω από τον κόσμο του τοπικού μας ποδοσφαίρου αλλά και τον προβληματισμό τους για διάφορα θέματα γύρω από τις ομάδες τους. Εμείς για άλλη μία φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πανιωνίου για το πνεύμα συνεργασίας και τον μεγάλο σεβασμό που επέδειξε απέναντι στην Ακρόπολη και να ευχηθούμε σε ολόκληρη την οικογένεια του Πανιωνίου καλή αγωνιστική χρονιά.