Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Θησέας Αγριάς-Ακρόπολη 1-0 (0-0)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:

Παραδοσιακή Ταβέρνα-Ψησταριά
Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ
Κεντρική Πλατεία Σέσκλου
Τηλέφωνο: 2421095018



Την καλύτερη της εφετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ακρόπολη, παρά την ήττα, στο γήπεδο του πρωτοπόρου Θησέα Αγριάς και έχει κάθε λόγο να τα έχει με την τύχη αλλά και την δυστοκία της καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί ούτε μία από τις πολλές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο μένει η ικανοποίηση μιας προσπάθειας σε πολλά σημεία του αγώνα ήταν συγκλονιστική και η οποία ίσως αποτελέσει αφετηρία προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες εντός τού αγωνιστικού χώρου.


Η ομάδα του Κώστα Μπέα δεν πτοήθηκε από το γεγονός των πάρα πολλών απουσιών, καθώς δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε καν 18άδα, και μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού παίζοντας για την νίκη. Κι έτσι μόλις στο 4' είχε την πρώτη της ευκαιρία σε δυνατό σουτ του Γιάννη Μόσιου μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η ομάδα συνέχισε το ίδιο καλά όπως άρχισε δείχνοντας στοιχεία που μας έλειψαν στα προηγούμενα παιχνίδια ( πάθος και ομαδικό πνεύμα) κρατώντας το Θησέα μακριά από την εστία του Θάνου Ανατολή και στο 27' έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Καραμπίνη μόνο του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που με διπλή, όμορφη επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Θησέα.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο δύναμη και πάθος, με αποτέλεσμα ο Θησέας να τελειώσει το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής που σημειώθηκε στο 75'. Παρόλα αυτά η Ακρόπολη συνέχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και στο 68', πάλι με τον Καραμπίνη, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Στο 70' ο Πούλιος άδειασε ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα και σούταρε με πολύ καλές προϋποθέσεις, μέσα από την περιοχή, και είδε επίσης την μπάλα να φεύγει άουτ.


Στο 73' έγινε η φάση που έμελλε τελικά να κρίνει το παιχνίδι. Η δικιά μας οργανωμένη επίθεση μετατράπηκε ύστερα από διαδοχικά δικά μας λάθη σε ιδανική αντεπίθεση για τον Θησέα κι έτσι ήρθε το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ήταν ίσως η μόνη στιγμή αδράνειας που η Ακρόπολη πλήρωσε πολύ ακριβά. Ωστόσο η προσπάθεια συνεχίστηκε με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος και σε αρκετά σημεία τα σκληρά μαρκαρίσματα αγγίζανε τα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού. Πάντως ενώ το χρονόμετρο σημαδεύε ακριβώς το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ακρόπολη είχε ακόμη μία τεράστια ευκαιρία να πάρει έστω τον πάντο της ισοπαλίας αλλά το δυνατό σουτ τού Γεράσιμου (Χ) Πίννα "έγλειψε" το δεξί κάθετο δοκάρι κι έφυγε άουτ.



Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα μετά το τέλος του παιχνιδιού καθώς όλοι φύγαμε από το γήπεδο με την ικανοποίηση της τεράστιας προσπάθειας που καταβλήθηκε από τους ποδοσφαιριστές (που σε ορισμένες περιπτώσεις κυριολεκτικά μάτωσαν για τη φανέλα) αλλά ταυτόχρονα και με την αίσθηση πως το τελικό σκορ μας αδικεί αφού η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετική. Για την Ακρόπολη αγωνίστηκαν: Θ.Ανατολής, Καραμπίνης (79' Τσουκάλης Γαβρίλος), Αξιώτης, Μάρας, Μόσιος Ζ, Κόκας, Κ.Κολυμήτρας, Α. Κολημήτρας (61' Τ.Κολυμήτρας), Πίννας Γερ., Μόσιος Ιωαν, Πούλιος.
Το Δ.Σ. της Ακρόπολης ευχαριστεί τη διοίκηση του Θησέα Αγριάς για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε σε ολόκληρη την αποστολή της Ακρόπολης.